Pangiriman kembang seger kang cepet in Afrika Selatan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Cape Town lan 52 kuta ing Afrika Selatan

Raja Protea iku kembang nasionale Afrika Selatan. Kembang sing dhuwur lan bentuke lancip iki anggota kaluargane Proteaceae lan isa ditemokne ing sakabehe wilayah Afrika Selatan. Ing Cape town, salah sijine ibu kota Afrika Selatan, anggrek kang indah mekar ing taman-taman kembang sing paling apik ing negara iku. Sakdawane bagian wetan cape, festival kembang Grahamstown diadakne ing Makana Botanical Gardens, sing uga kebun raya paling lawas nomer loro ing negara iki. Mantenan ing negeri iki kerep nglibatne karangan kembang leek lan uga kembang artichoke. Lili putih iku kembang sing kerep dihubungne karo kepaten, lan akeh peti mati ing Afrika Selatan sing dihiasi karo kembang. Nalika Natal, kembang kastanye jambon lan abang ati kerep digawe minangka hiasan. Kembang freesia sing wangi kerep dipasang neng rambute wong wadon Afrika Selatan, lan gladiola kerep isa ditemokne thukul liar ing cedhake makam.

Buket Misuwur ing Afrika Selatan


Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

   
Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

   
Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

   
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

   
Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Enom

Enom

Lili lan mawar

Misterius

Misterius

12 Mawar

   
Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Antusias

Antusias

Mawar

   

Tawaran Khusus: Kepinginan

Lili stargazer sing gedhe lan indah iki ngedap-ngedapi ing jerone buket kembang sing penak didelok iki. Diubengi karo 12 mawar jambon manis, aromane lili ora oleh kliwatan. Deloken nalika mawar jambone mekar alon-alon, nalika aromane lili ngisi ruangan karo wangine. Karangan kembang mawar lan lili iki kerep dipesen ing Cape Town  Durban  Johannesburg  Pretoria  Soweto, nanging umume dikirim menyang kuta-kuta gedhe sak dunya. Vas sing elegan ndadekne karangan kembang iki gampang didelehne. Kirimna kembang sing indah iki kapan wae awakmu pengin ngungkapne yen awakmu trisna deweke.
Informasi