Pangiriman kembang seger kang cepet in Albania. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tirana lan 6 kuta ing Albania

Albania yaiku negara kang duwe akeh tradisi, mayoritas penduduke Muslim sing wis kecampur karo budaya bangsa kulon. Negara cilik iki sumber daya alame sithik, nanging duwe kembang nasional kang endah peni. Kembang poppy sing wernane abang mbranang yaiku kembang nasional negara Albania lan dadi pasangan kang katon gagah kanggo gendera nasional sing wernane abang tuwa lan ireng. Ora mung akeh dinggo dekorasi ing saben dalan ing Tirana, kembang werna abang getih iki uga populer kanggo buket kembang temanten Albania. Senajan negara cilik iki mungkin akeh gunung-gunung, lemah sing subur nggawe papan sampurna kanggo kembang poppy uwoh lan ngembang ing saben mangsa semi. Tengah Maret dadi tandha resmi wiwitane mangsa semi, lan kabeh wong Albania ngrayakake prastawa iki karo festival musim panas taunane. Festival iki asale saka lan pusate ing kutha cilik sing jenenge Elbasan, nanging dirayakake ing saindhenging negara malah nganti tekan ibu kutha negara Tirana. Festival kang meriah iki ora mung prayaan saka pungkasan mangsa adem, nanging uga dadi tandha laire maneh alam lan roh manungsa ing antarane wong-wong sak bangsa. Senajan poppy abang luwih diakoni, warga Albania uga ngurmati kaendahan kembang poppy ireng. Senajan ora kerep digunakake ing dekorasi kembang, poppy ireng bisa ditemokake minangka campuran ing maneka warna acara liyane saindhenging ibu kutha. Kita ngirimake kembang menyang saindhenging negara Albania. Kutha tujuan pengiriman sing paling kerep yaiku Tirana, Durres, Elbasan, Ballsh lan Berat (nanging kita bisa ngirimake kembang menyang kabeh kutha ing Albania).

Buket Misuwur ing Albania

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Salam

Salam

24 Mawar

    
Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Enom

Enom

Lili lan mawar

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

    
Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

    
Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

    

Tawaran Khusus: Royalti

Informasi