Pangiriman kembang seger kang cepet in Albania. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tirana lan 6 kuta ing Albania

Albania yaiku negara kang duwe akeh tradisi, mayoritas penduduke Muslim sing wis kecampur karo budaya bangsa kulon. Negara cilik iki sumber daya alame sithik, nanging duwe kembang nasional kang endah peni. Kembang poppy sing wernane abang mbranang yaiku kembang nasional negara Albania lan dadi pasangan kang katon gagah kanggo gendera nasional sing wernane abang tuwa lan ireng. Ora mung akeh dinggo dekorasi ing saben dalan ing Tirana, kembang werna abang getih iki uga populer kanggo buket kembang temanten Albania. Senajan negara cilik iki mungkin akeh gunung-gunung, lemah sing subur nggawe papan sampurna kanggo kembang poppy uwoh lan ngembang ing saben mangsa semi. Tengah Maret dadi tandha resmi wiwitane mangsa semi, lan kabeh wong Albania ngrayakake prastawa iki karo festival musim panas taunane. Festival iki asale saka lan pusate ing kutha cilik sing jenenge Elbasan, nanging dirayakake ing saindhenging negara malah nganti tekan ibu kutha negara Tirana. Festival kang meriah iki ora mung prayaan saka pungkasan mangsa adem, nanging uga dadi tandha laire maneh alam lan roh manungsa ing antarane wong-wong sak bangsa. Senajan poppy abang luwih diakoni, warga Albania uga ngurmati kaendahan kembang poppy ireng. Senajan ora kerep digunakake ing dekorasi kembang, poppy ireng bisa ditemokake minangka campuran ing maneka warna acara liyane saindhenging ibu kutha. Kita ngirimake kembang menyang saindhenging negara Albania. Kutha tujuan pengiriman sing paling kerep yaiku Tirana, Durres, Elbasan, Ballsh lan Berat (nanging kita bisa ngirimake kembang menyang kabeh kutha ing Albania).

Buket Misuwur ing Albania

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

    
Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Melodik

Melodik

24 Mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

    
Agung

Agung

Anyelir, mawar

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

    
Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

    

Tawaran Khusus: Royalti

Informasi