Pangiriman kembang seger kang cepet in Albania. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tirana lan 6 kuta ing Albania

Albania yaiku negara kang duwe akeh tradisi, mayoritas penduduke Muslim sing wis kecampur karo budaya bangsa kulon. Negara cilik iki sumber daya alame sithik, nanging duwe kembang nasional kang endah peni. Kembang poppy sing wernane abang mbranang yaiku kembang nasional negara Albania lan dadi pasangan kang katon gagah kanggo gendera nasional sing wernane abang tuwa lan ireng. Ora mung akeh dinggo dekorasi ing saben dalan ing Tirana, kembang werna abang getih iki uga populer kanggo buket kembang temanten Albania. Senajan negara cilik iki mungkin akeh gunung-gunung, lemah sing subur nggawe papan sampurna kanggo kembang poppy uwoh lan ngembang ing saben mangsa semi. Tengah Maret dadi tandha resmi wiwitane mangsa semi, lan kabeh wong Albania ngrayakake prastawa iki karo festival musim panas taunane. Festival iki asale saka lan pusate ing kutha cilik sing jenenge Elbasan, nanging dirayakake ing saindhenging negara malah nganti tekan ibu kutha negara Tirana. Festival kang meriah iki ora mung prayaan saka pungkasan mangsa adem, nanging uga dadi tandha laire maneh alam lan roh manungsa ing antarane wong-wong sak bangsa. Senajan poppy abang luwih diakoni, warga Albania uga ngurmati kaendahan kembang poppy ireng. Senajan ora kerep digunakake ing dekorasi kembang, poppy ireng bisa ditemokake minangka campuran ing maneka warna acara liyane saindhenging ibu kutha. Kita ngirimake kembang menyang saindhenging negara Albania. Kutha tujuan pengiriman sing paling kerep yaiku Tirana, Durres, Elbasan, Ballsh lan Berat (nanging kita bisa ngirimake kembang menyang kabeh kutha ing Albania).

Buket Misuwur ing Albania

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

    
Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

    
Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Asli

Asli

12 Lili

Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

    
Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Royalti

Informasi