Pangiriman kembang seger kang cepet in Albania. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Tirana lan 6 kuta ing Albania

Albania yaiku negara kang duwe akeh tradisi, mayoritas penduduke Muslim sing wis kecampur karo budaya bangsa kulon. Negara cilik iki sumber daya alame sithik, nanging duwe kembang nasional kang endah peni. Kembang poppy sing wernane abang mbranang yaiku kembang nasional negara Albania lan dadi pasangan kang katon gagah kanggo gendera nasional sing wernane abang tuwa lan ireng. Ora mung akeh dinggo dekorasi ing saben dalan ing Tirana, kembang werna abang getih iki uga populer kanggo buket kembang temanten Albania. Senajan negara cilik iki mungkin akeh gunung-gunung, lemah sing subur nggawe papan sampurna kanggo kembang poppy uwoh lan ngembang ing saben mangsa semi. Tengah Maret dadi tandha resmi wiwitane mangsa semi, lan kabeh wong Albania ngrayakake prastawa iki karo festival musim panas taunane. Festival iki asale saka lan pusate ing kutha cilik sing jenenge Elbasan, nanging dirayakake ing saindhenging negara malah nganti tekan ibu kutha negara Tirana. Festival kang meriah iki ora mung prayaan saka pungkasan mangsa adem, nanging uga dadi tandha laire maneh alam lan roh manungsa ing antarane wong-wong sak bangsa. Senajan poppy abang luwih diakoni, warga Albania uga ngurmati kaendahan kembang poppy ireng. Senajan ora kerep digunakake ing dekorasi kembang, poppy ireng bisa ditemokake minangka campuran ing maneka warna acara liyane saindhenging ibu kutha. Kita ngirimake kembang menyang saindhenging negara Albania. Kutha tujuan pengiriman sing paling kerep yaiku Tirana, Durres, Elbasan, Ballsh lan Berat (nanging kita bisa ngirimake kembang menyang kabeh kutha ing Albania).

Buket Misuwur ing Albania

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

   
Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

   
Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

   
Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

   
Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

   
Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

   

Tawaran Khusus: Royalti

Informasi