Ballsh Pangiriman Kembang

Kutha cilik ing Albania yaiku Ballsh mbiyene dijenengi Glavinitsa. Amarga Ballsh yaiku industri utama mula ora akeh tanduran ing daerah kana. Wit ek lan konifer bisa didelok ing kutha iku. Kita bisa ngirimake kembang lan kado kayata boneka teddy lan coklat ing saindhenging Ballsh.
Kekuwatan
USD 54.22

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Mulyo
USD 75.26

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Pesona Diwoso
USD 44.42

Pesona Diwoso

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Antusias
USD 44.42

Antusias

Mawar

Trisno Sing Mbebayani
USD 75.26

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Asli
USD 62.19

Asli

12 Lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Teguh
USD 54.22

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Godaan
USD 75.26

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Nyenengake
USD 44.42

Nyenengake

Anyelir, mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bungah
USD 44.42

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Kepinginan
USD 75.26

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Perawatan Ibu
USD 62.19

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Agung
USD 64.02

Agung

Anyelir, mawar

Memori Sing Nyenengake
USD 44.42

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Ambung
USD 62.19

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan sing Apik Banget
USD 44.42

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Prasojo Sing Endah
USD 44.42

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Wiwitan Kekancan
USD 62.19

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)