Durrës Pangiriman Kembang

Durrës yaiku kutha pesisir tuwa ing Albania sing dadi sawijine pusat ekonomi. Industri wis nyuda akeh asil kembang lan tetanen. Nanging isih ana taman-taman, lan uga akeh kebon sing diuwohi kembang poppy, mawar, lan liyane. Plesiran ing daerah wetan Tirana bisa tekan Kebun Botani Universitas Tirana, sing ngemot luwih akeh maneh kembang, kayata gentian, begonia, lan liyane-liyane.
Ngaku Trisno
USD 44.87

Ngaku Trisno

Mawar

Alus
USD 62.82

Alus

24 Mawar lan lilac

Andhap Asor
USD 44.87

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Enak
USD 76.02

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Seksi
USD 74.57

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Kasetyan
USD 62.82

Kasetyan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Antusias
USD 44.87

Antusias

Mawar

Lara Ati
USD 76.02

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Kamewahan
USD 44.87

Kamewahan

Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisnane Wanito
USD 44.87

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Joyo
USD 44.87

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Kebecikan Sempurno
USD 44.87

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sabar
USD 44.87

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 44.87

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Mbebayani
USD 76.02

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyenengake
USD 44.87

Nyenengake

Anyelir, mawar

Tansah Bebarengan
USD 54.77

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Pikiran Swargo
USD 76.02

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)