Durrës Pangiriman Kembang

Durrës yaiku kutha pesisir tuwa ing Albania sing dadi sawijine pusat ekonomi. Industri wis nyuda akeh asil kembang lan tetanen. Nanging isih ana taman-taman, lan uga akeh kebon sing diuwohi kembang poppy, mawar, lan liyane. Plesiran ing daerah wetan Tirana bisa tekan Kebun Botani Universitas Tirana, sing ngemot luwih akeh maneh kembang, kayata gentian, begonia, lan liyane-liyane.

Apik Banget
USD 143.93

Apik Banget

Lili lan mawar

Watek
USD 149.47

Watek

Mawar, gypsophila

Urip Iku Endah
USD 143.93

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 83.04

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Abadi
USD 116.25

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Arep-arep
USD 83.04

Arep-arep

Gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kajogo
USD 103.80

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Pikiran Swargo
USD 143.93

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Ayu
USD 83.04

Ayu

12 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Antusias
USD 83.04

Antusias

Mawar

Wenehono Aku Eseman
USD 83.04

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Manis
USD 116.25

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA