Elbasan Pangiriman Kembang

Kutha sejarah Elbasan dijajah Ottoman, Byzantine, Italia, lan Serbia. Iku marai budaya kutha dipengaruhi karo negara-negara kasebut. Kembang dadi simbol ing Festival Musim Panas Pagan Elbasan. Pemandian banyu panas Elbasan kondhang ing masyarakat lokal, lan ing saindhenging kutha bisa ditemokake taman-taman dithukuli mawar, iris, lan quince.
Ramah
USD 63.77

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Prasojo Sing Endah
USD 45.55

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Wanito Ayu
USD 45.55

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pengarep-arep
USD 45.55

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Kelanggengan
USD 45.55

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Ora iso lali
USD 45.55

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tau Setya
USD 55.60

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Urip Sing Nyenengake
USD 55.60

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Rangkul
USD 55.60

Rangkul

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tansah Bebarengan
USD 55.60

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Setya
USD 63.77

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Modern
USD 45.55

Modern

Gerbera, lili lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Banget
USD 77.17

Apik Banget

Lili lan mawar

Aku Leren Dhisik
USD 45.55

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Aku Butuhke Sliramu
USD 77.17

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pantes
USD 55.60

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 77.17

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Bungah Arep Teko
USD 45.55

Bungah Arep Teko

7 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)