Elbasan Pangiriman Kembang

Kutha sejarah Elbasan dijajah Ottoman, Byzantine, Italia, lan Serbia. Iku marai budaya kutha dipengaruhi karo negara-negara kasebut. Kembang dadi simbol ing Festival Musim Panas Pagan Elbasan. Pemandian banyu panas Elbasan kondhang ing masyarakat lokal, lan ing saindhenging kutha bisa ditemokake taman-taman dithukuli mawar, iris, lan quince.
Trisno Sing Asing
USD 45.25

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Agung
USD 63.35

Agung

12 Mawar lan lili

Agung
USD 65.22

Agung

Anyelir, mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kekuwatan
USD 55.24

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Kebecikan
USD 45.25

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Pesona Diwoso
USD 45.25

Pesona Diwoso

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan Sing Awet
USD 63.35

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Ayo Njupuk Kesempatan
USD 45.25

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Kasetyan
USD 63.35

Kasetyan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 45.25

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Joyo
USD 45.25

Joyo

Lili lan mawar

Melodik
USD 63.35

Melodik

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngedap-ngedapi
USD 45.25

Ngedap-ngedapi

Mawar

Asli
USD 63.35

Asli

12 Lili

Royalti
USD 55.24

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisnane Wanito
USD 45.25

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Mikirne Awake Dhewe
USD 45.25

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Watek
USD 81.46

Watek

Mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)