Tirana Pangiriman Kembang

Ibu kutha Albania, Tirana, duwe atmosfer budaya sing werna-werni. Poppy abang lan ireng yaiku kembang nasional Albania. Kembang iki uwoh ing saindhenging kutha, lan bisa ditemokake ing Kebun Botani Tirana. Kebun Botani kasebut ngemot ameh 2.000 jinis tanduran lan kembang kalebu poppy, begonia, gentian, lan liya-liyane.
Enom
USD 45.38

Enom

Lili lan mawar

Tabah
USD 76.87

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Antusias
USD 45.38

Antusias

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan Sing Awet
USD 63.53

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Ngaku Trisno
USD 45.38

Ngaku Trisno

Mawar

Kekuwatan
USD 55.38

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisnane Wanito
USD 45.38

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Nyawiji
USD 63.53

Nyawiji

24 mawar

Trisno Sing Suci
USD 76.87

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Panariman
USD 45.38

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Lembut
USD 45.38

Lembut

Lili lan gypsophila

Prasojo Sing Endah
USD 45.38

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 45.38

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Kelanggengan
USD 45.38

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Mugo-mugo Kasil
USD 45.38

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tau Setya
USD 55.38

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Arep-arep
USD 45.38

Arep-arep

Gerbera

Pesona Diwoso
USD 45.38

Pesona Diwoso

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)