Tirana Pangiriman Kembang

Ibu kutha Albania, Tirana, duwe atmosfer budaya sing werna-werni. Poppy abang lan ireng yaiku kembang nasional Albania. Kembang iki uwoh ing saindhenging kutha, lan bisa ditemokake ing Kebun Botani Tirana. Kebun Botani kasebut ngemot ameh 2.000 jinis tanduran lan kembang kalebu poppy, begonia, gentian, lan liya-liyane.
Apik-apik
USD 44.99

Apik-apik

12 Mawar

Godaan
USD 76.22

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Joyo
USD 44.99

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Urip Iku Endah
USD 76.22

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Roso Anget
USD 54.91

Roso Anget

Lili lan mawar

Bangga
USD 44.99

Bangga

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Dhuwekmu
USD 54.91

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Tansah Sehat
USD 54.91

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Ambung
USD 62.99

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Agung
USD 64.84

Agung

Anyelir, mawar

Asli
USD 62.99

Asli

12 Lili

Kaendahan Abadi
USD 44.99

Kaendahan Abadi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 44.99

Pesona Diwoso

Mawar

Minggat Karo Aku
USD 44.99

Minggat Karo Aku

Mawar

Ningkahan Sing Nyenengake
USD 76.22

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kebecikan
USD 44.99

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 80.98

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Panariman
USD 44.99

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)