Tirana Pangiriman Kembang

Ibu kutha Albania, Tirana, duwe atmosfer budaya sing werna-werni. Poppy abang lan ireng yaiku kembang nasional Albania. Kembang iki uwoh ing saindhenging kutha, lan bisa ditemokake ing Kebun Botani Tirana. Kebun Botani kasebut ngemot ameh 2.000 jinis tanduran lan kembang kalebu poppy, begonia, gentian, lan liya-liyane.

Kasempurnan
USD 118.02

Kasempurnan

24 Mawar

Kepinginan
USD 118.02

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Polos
USD 146.12

Polos

24 Mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Panariman
USD 84.30

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Watek
USD 151.74

Watek

Mawar, gypsophila

Urip Iku Endah
USD 146.12

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kajogo
USD 105.38

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Pikiran Swargo
USD 146.12

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Ngedap-ngedapi
USD 84.30

Ngedap-ngedapi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Lembut
USD 84.30

Lembut

Lili lan gypsophila

Ayu
USD 84.30

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Antusias
USD 84.30

Antusias

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA