Pangiriman kembang seger kang cepet in Amerika Serikat. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Washington lan 2413 kuta ing Amerika Serikat

Ing Amerika Serikat, kembang nasionale mawar merah, lan isa ditemokne neng sakabehe ibukota Washington D.C. Saben seket negara bagian uga duwe kembang negara dewe-dewe, lan kembang duwe peran gedhe marang panguripan ing Amerika Serikat. Ing Hawaii, kembang kamboja wangi dirangkai dadi leis kembang sing indah, sing digawe cara sing apik kanggo nyambut tamu. Ing ibukota, kembang saka wit ceri nyambut pengunjung saka ngendi-ngendi. Dina Valentine dadi wektu sing tepak kanggo ngirim karangan kembang, dene pas Dina Ibu kebek karo kembang-kembang krisan kang ceria. Kembang gladiola kang dhuwur kerep isa ditemokne neng omahe wong kepaten, dene kembang aster didelehne neng makam wong sing ditrisnani. Bluebonnets lumrah ing sakdawane pesisir barat daya, lan kerep nyemarakne omah-omah neng Texas.

Buket Misuwur ing Amerika Serikat


Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

   
Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

   
Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

   
Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

   


Tawaran Khusus: Perawatan Ibu

Wenehna kesan nganggo karangan kembang sing eksotis lan apik iki. Sing ditata nyeni ing keranjang apik iki yaiku 6 mawar peach pucet ing tengahe anyelir peach lan anggrek dendrobium kang indah. Anggrek lan mawar isa ngungkapne perasaan sensual lan elegan, dene anyelir peach digabung kanthi apik ing karangan kembang iki. Kondang ing Brooklyn, Chicago, Los Angeles, Los Angeles, New York , lan uga isa dikirim ing kuta-kuta gedhe liyane. Nyatakna yen deweke istimewa nganggo tatanan keranjang kembang kang apik lan eksotis iki.
Informasi