Pangiriman kembang seger kang cepet in Amerika Serikat. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Washington lan 401 kuta ing Amerika Serikat

Ing Amerika Serikat, kembang nasionale mawar merah, lan isa ditemokne neng sakabehe ibukota Washington D.C. Saben seket negara bagian uga duwe kembang negara dewe-dewe, lan kembang duwe peran gedhe marang panguripan ing Amerika Serikat. Ing Hawaii, kembang kamboja wangi dirangkai dadi leis kembang sing indah, sing digawe cara sing apik kanggo nyambut tamu. Ing ibukota, kembang saka wit ceri nyambut pengunjung saka ngendi-ngendi. Dina Valentine dadi wektu sing tepak kanggo ngirim karangan kembang, dene pas Dina Ibu kebek karo kembang-kembang krisan kang ceria. Kembang gladiola kang dhuwur kerep isa ditemokne neng omahe wong kepaten, dene kembang aster didelehne neng makam wong sing ditrisnani. Bluebonnets lumrah ing sakdawane pesisir barat daya, lan kerep nyemarakne omah-omah neng Texas.

Buket Misuwur ing Amerika Serikat


Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

   
Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Misterius

Misterius

12 Mawar

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

   
Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

   
Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

   
Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

   
Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

   

Tawaran Khusus: Perawatan Ibu

Wenehna kesan nganggo karangan kembang sing eksotis lan apik iki. Sing ditata nyeni ing keranjang apik iki yaiku 6 mawar peach pucet ing tengahe anyelir peach lan anggrek dendrobium kang indah. Anggrek lan mawar isa ngungkapne perasaan sensual lan elegan, dene anyelir peach digabung kanthi apik ing karangan kembang iki. Kondang ing Brooklyn  Chicago  Houston  Los Angeles  New York, lan uga isa dikirim ing kuta-kuta gedhe liyane. Nyatakna yen deweke istimewa nganggo tatanan keranjang kembang kang apik lan eksotis iki.
Informasi