West Virginia Pangiriman Kembang


Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

   
Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

   
Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

   
Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar