Pangiriman kembang seger kang cepet in Angola. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Luanda lan 8 kuta ing Angola

Buket Misuwur ing Angola


Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

   
Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

   
Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

   
Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

   
Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

   
Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Asli

Asli

12 Lili