Pangiriman kembang seger kang cepet in Arab Saudi. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Riyadh lan 24 kuta ing Arab Saudi

Masiya Arab Saudi mungkin ora duwe kembang nasional, kembang iris liar kondang banget kanggone warga Arab Saudi. Sakwise udan deres, gurun malih urip merga ana kembang srengenge, lavender, lan kembang akasia. Nguwehne kembang pas Dina Valentine ora diijinke, nanging kembang isa diwenehne ing kesempatan liyane ing sakdawane tahun. Mawar lan lili kerep didadekne hadiah nalika ulang tahun, dene aster kerep didadekne ukara matur nuwun merga wis diundang mangan bengi. Ing ibukota Riyadh, festival kembang tahunan narik minate pengunjung sak donya. Kanggo ngrayakne urip ing padang pasir, kuta Medinah mbeber karpet kembang sing dawane 100 meter. Kuta Taif ing Arab Saudi uga ngrayakne tekane musim semi karo pameran kembang. Masiya mawar abang dilarang ing Arab Saudi nalika Dina Valentine, mawar putih, pink, lan kuning isih isa digae hadiah kembang sing pantes.

Buket Misuwur ing Arab Saudi


Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Salam

Salam

24 Mawar

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

   
Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

   
Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Mesem

Mesem

Mawar

   
Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

   
Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

   
Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

   

Tawaran Khusus: Polos

Bayangna ekspresi wajahe nalika ndelok karangan kembang kang agung lan indah iki. Gedhe tanpa kethok nyolok, iki gabungan kang indah saka 24 mawar abang lan 24 aster kuning cerah. Ditambah mawar putih ing desain kang elegan iki, karangan kembang iki mesti isa narik perhatiane wong. Karangan kembang kang dilengkapi vas iki dadi tatanan kembang kang sempurna ing sentuhan akhire, kondang ing Jeddah (جده)   Madinah (المدينة)   Mekah (مكة)   Riyadh (الرياض)   Sulţānah (سلطانه) . Yen awakmu pengin ngucapne "halo", utawa ngirim hadiah kanggo wong sing tas pindahan omah, karangan kembang iki tansah isa didadekne ungkapan sing cocok.
Informasi