Jeddah Pangiriman Kembang

Jeddah yaiku kutha kuna sing uga dumunung ing cedhak Laut Merah. Mula iku gawe rada untung ing bab nuwuhake kembang lan tanduran. Saperangan kembang sing biasane thukul ing daerah iku kalebu iris liar lan cornflower biru. Lavender, kembang matahari lan kembang bawang uga bisa didelok padha mekrok ing kutha.

Pikiran Swargo
USD 162.02

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Tau Setya
USD 116.50

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Mesem
USD 100.43

Mesem

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Memori Sing Nyenengake
USD 100.43

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Urip Iku Endah
USD 162.02

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Teguh
USD 116.50

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kepinginan
USD 162.02

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Wong Enom
USD 100.43

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Nyawiji
USD 140.59

Nyawiji

24 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno sing Isinan
USD 100.43

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Ramah
USD 140.59

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Dewekan
USD 140.59

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA