Madinah Pangiriman Kembang

Madinah yaiku kutha metropolitan gedhe sing nganggep kembang dadi bageyan penting saka budhayane. Saperangan kembang sing umum thukul ing “kutha suci” iki kalebu mawar lan lili wangi. Lavender kerep diwenehake wanci ulang taun, bareng karo kembang matahari lan iris kelir peteng.

Pasrah
USD 160.70

Pasrah

24 Mawar

Kaendahan Sing Alus
USD 99.61

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Setya
USD 139.45

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tau Setya
USD 115.55

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Memori Sing Nyenengake
USD 99.61

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Urip Iku Endah
USD 160.70

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Joyo
USD 99.61

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Teguh
USD 115.55

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Enom
USD 99.61

Enom

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kepinginan
USD 160.70

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Wong Enom
USD 99.61

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Nyawiji
USD 139.45

Nyawiji

24 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA