Riyadh Pangiriman Kembang

Riyadh yaiku ibukutha Arab Saudi lan omah kanggo saperangan jinis kembang. Amarga proyek irigasi sing gedhe kutha gurun iki dadi tansah katon ngembang. Bebarengan karo macem-macem mawar, pengunjung bisa ndelok semak-semak lantana lan bugenvil kelir padhang. Kembang Pride of Barbados kuning lan oranye uga bisa ditemokake ing kutha.

Kaendahan sing Apik Banget
USD 100.50

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Tau Setya
USD 116.58

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Apik Banget
USD 100.50

Apik Banget

6 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Alus
USD 140.69

Alus

24 Mawar lan lilac

Kepinginan
USD 162.13

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Memori Sing Nyenengake
USD 100.50

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ramah
USD 140.69

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Urip Iku Endah
USD 162.13

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Teguh
USD 116.58

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan
USD 116.58

Katresnan

12 Mawar

Kasempurnan
USD 140.69

Kasempurnan

24 Mawar

Kepinginan
USD 162.13

Kepinginan

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA