Pangiriman kembang seger kang cepet in Argentina. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Buenos Aires lan 32 kuta ing Argentina

Kembang nasional Argentina yaiku Erythrina kang indah utawa kerep diarani kembang Ceibo. Kembang abang cilik iki mekar ing wit Coral mulai wulan November nganti Februari lan nyiptakake pemandangan kang apik. Kembang duwe peranan kang akeh ing kuta Cordoba Argentina. Ing wulan Mei, teras dihiasi kembang lan taneman sing indah kanggo ngikuti lomba teras tahunan nalika wong-wong sing duwe teras ngrebutne sapa sing duwe teras paling apik. Kanggo mbukak festival Mei, lomba Perang Kembang diwiwiti ing dalanan Andalusia. Kendaraan indah mlaku ing sakdawane dalan, meriah dihiasi kembang. Pas awan, 140.000 anyelir diuncalne neng penonton teka kendaraan-kendaraan iku. Bareng karo kompetisi teras iku, Cordoba uga dadi tuan rumah acara Salib Mei. Sakjerone patang dina, salib-salib didekorasi nggawe kembang lan saingan ngrebutne hadiah. Salib-salib iku didekorasi dening macem-macem umat lan biarawan Katolik.

Buket Misuwur ing Argentina


Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Melodik

Melodik

24 Mawar

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

    
Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

    
Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Misterius

Misterius

12 Mawar

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

    
Enom

Enom

Lili lan mawar

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

    

Tawaran Khusus: Apik

Tatanan kembang iki hadiah sing cocok kanggo pacarmu. Kembang aster (ugo diarani Gerbera) digabungne mawar sing apik iki isa dadi hadiah sing alus lan nggairahne. Mawar IKU kembang sing romantis nanging gerbera uga isa nglambangne kekancan. Iki isa dikirim ing Buenos Aires  Córdoba  Mendoza  Rosario  San Miguel de Tucumán lan kuta-kuta liyane. Awakmu uga isa ngirimne marang kanca utawa dulur lan kita njamin yen kembang sing dikirim kualitase apik. Buket sing berkelas, modern lan duwe rasa romantis kanggo kahanan apa wae.
Informasi