Pangiriman kembang seger kang cepet in Argentina. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Buenos Aires lan 32 kuta ing Argentina

Kembang nasional Argentina yaiku Erythrina kang indah utawa kerep diarani kembang Ceibo. Kembang abang cilik iki mekar ing wit Coral mulai wulan November nganti Februari lan nyiptakake pemandangan kang apik. Kembang duwe peranan kang akeh ing kuta Cordoba Argentina. Ing wulan Mei, teras dihiasi kembang lan taneman sing indah kanggo ngikuti lomba teras tahunan nalika wong-wong sing duwe teras ngrebutne sapa sing duwe teras paling apik. Kanggo mbukak festival Mei, lomba Perang Kembang diwiwiti ing dalanan Andalusia. Kendaraan indah mlaku ing sakdawane dalan, meriah dihiasi kembang. Pas awan, 140.000 anyelir diuncalne neng penonton teka kendaraan-kendaraan iku. Bareng karo kompetisi teras iku, Cordoba uga dadi tuan rumah acara Salib Mei. Sakjerone patang dina, salib-salib didekorasi nggawe kembang lan saingan ngrebutne hadiah. Salib-salib iku didekorasi dening macem-macem umat lan biarawan Katolik.

Buket Misuwur ing Argentina


Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

    
Bangga

Bangga

12 Mawar

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

    
Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

    
Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

    

Tawaran Khusus: Apik

Tatanan kembang iki hadiah sing cocok kanggo pacarmu. Kembang aster (ugo diarani Gerbera) digabungne mawar sing apik iki isa dadi hadiah sing alus lan nggairahne. Mawar IKU kembang sing romantis nanging gerbera uga isa nglambangne kekancan. Iki isa dikirim ing Buenos Aires  Córdoba  Mendoza  Rosario  San Miguel de Tucumán lan kuta-kuta liyane. Awakmu uga isa ngirimne marang kanca utawa dulur lan kita njamin yen kembang sing dikirim kualitase apik. Buket sing berkelas, modern lan duwe rasa romantis kanggo kahanan apa wae.
Informasi