Pangiriman kembang seger kang cepet in Argentina. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Buenos Aires lan 32 kuta ing Argentina

Kembang nasional Argentina yaiku Erythrina kang indah utawa kerep diarani kembang Ceibo. Kembang abang cilik iki mekar ing wit Coral mulai wulan November nganti Februari lan nyiptakake pemandangan kang apik. Kembang duwe peranan kang akeh ing kuta Cordoba Argentina. Ing wulan Mei, teras dihiasi kembang lan taneman sing indah kanggo ngikuti lomba teras tahunan nalika wong-wong sing duwe teras ngrebutne sapa sing duwe teras paling apik. Kanggo mbukak festival Mei, lomba Perang Kembang diwiwiti ing dalanan Andalusia. Kendaraan indah mlaku ing sakdawane dalan, meriah dihiasi kembang. Pas awan, 140.000 anyelir diuncalne neng penonton teka kendaraan-kendaraan iku. Bareng karo kompetisi teras iku, Cordoba uga dadi tuan rumah acara Salib Mei. Sakjerone patang dina, salib-salib didekorasi nggawe kembang lan saingan ngrebutne hadiah. Salib-salib iku didekorasi dening macem-macem umat lan biarawan Katolik.

Buket Misuwur ing Argentina


Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

   
Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Salam

Salam

24 Mawar

   
Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

   
Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

   
Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

   
Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

   

Tawaran Khusus: Apik

Tatanan kembang iki hadiah sing cocok kanggo pacarmu. Kembang aster (ugo diarani Gerbera) digabungne mawar sing apik iki isa dadi hadiah sing alus lan nggairahne. Mawar IKU kembang sing romantis nanging gerbera uga isa nglambangne kekancan. Iki isa dikirim ing Buenos Aires  Córdoba  Mendoza  Rosario  San Miguel de Tucumán lan kuta-kuta liyane. Awakmu uga isa ngirimne marang kanca utawa dulur lan kita njamin yen kembang sing dikirim kualitase apik. Buket sing berkelas, modern lan duwe rasa romantis kanggo kahanan apa wae.
Informasi