Pangiriman kembang seger kang cepet in Argentina. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Buenos Aires lan 32 kuta ing Argentina

Kembang nasional Argentina yaiku Erythrina kang indah utawa kerep diarani kembang Ceibo. Kembang abang cilik iki mekar ing wit Coral mulai wulan November nganti Februari lan nyiptakake pemandangan kang apik. Kembang duwe peranan kang akeh ing kuta Cordoba Argentina. Ing wulan Mei, teras dihiasi kembang lan taneman sing indah kanggo ngikuti lomba teras tahunan nalika wong-wong sing duwe teras ngrebutne sapa sing duwe teras paling apik. Kanggo mbukak festival Mei, lomba Perang Kembang diwiwiti ing dalanan Andalusia. Kendaraan indah mlaku ing sakdawane dalan, meriah dihiasi kembang. Pas awan, 140.000 anyelir diuncalne neng penonton teka kendaraan-kendaraan iku. Bareng karo kompetisi teras iku, Cordoba uga dadi tuan rumah acara Salib Mei. Sakjerone patang dina, salib-salib didekorasi nggawe kembang lan saingan ngrebutne hadiah. Salib-salib iku didekorasi dening macem-macem umat lan biarawan Katolik.

Buket Misuwur ing Argentina


Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

    
Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Melodik

Melodik

24 Mawar

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

    
Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

    
Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

    

Tawaran Khusus: Apik

Tatanan kembang iki hadiah sing cocok kanggo pacarmu. Kembang aster (ugo diarani Gerbera) digabungne mawar sing apik iki isa dadi hadiah sing alus lan nggairahne. Mawar IKU kembang sing romantis nanging gerbera uga isa nglambangne kekancan. Iki isa dikirim ing Buenos Aires  Córdoba  Mendoza  Rosario  San Miguel de Tucumán lan kuta-kuta liyane. Awakmu uga isa ngirimne marang kanca utawa dulur lan kita njamin yen kembang sing dikirim kualitase apik. Buket sing berkelas, modern lan duwe rasa romantis kanggo kahanan apa wae.
Informasi