Pangiriman kembang seger kang cepet in Argentina. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Buenos Aires lan 33 kuta ing Argentina

Kembang nasional Argentina yaiku Erythrina kang indah utawa kerep diarani kembang Ceibo. Kembang abang cilik iki mekar ing wit Coral mulai wulan November nganti Februari lan nyiptakake pemandangan kang apik. Kembang duwe peranan kang akeh ing kuta Cordoba Argentina. Ing wulan Mei, teras dihiasi kembang lan taneman sing indah kanggo ngikuti lomba teras tahunan nalika wong-wong sing duwe teras ngrebutne sapa sing duwe teras paling apik. Kanggo mbukak festival Mei, lomba Perang Kembang diwiwiti ing dalanan Andalusia. Kendaraan indah mlaku ing sakdawane dalan, meriah dihiasi kembang. Pas awan, 140.000 anyelir diuncalne neng penonton teka kendaraan-kendaraan iku. Bareng karo kompetisi teras iku, Cordoba uga dadi tuan rumah acara Salib Mei. Sakjerone patang dina, salib-salib didekorasi nggawe kembang lan saingan ngrebutne hadiah. Salib-salib iku didekorasi dening macem-macem umat lan biarawan Katolik.

Buket Misuwur ing Argentina


Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

   
Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

   
Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

   
Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Salam

Salam

24 Mawar

   


Tawaran Khusus: Apik

Tatanan kembang iki hadiah sing cocok kanggo pacarmu. Kembang aster (ugo diarani Gerbera) digabungne mawar sing apik iki isa dadi hadiah sing alus lan nggairahne. Mawar IKU kembang sing romantis nanging gerbera uga isa nglambangne kekancan. Iki isa dikirim ing Buenos Aires, Córdoba, Mendoza, Rosario, San Miguel de Tucumán lan kuta-kuta liyane. Awakmu uga isa ngirimne marang kanca utawa dulur lan kita njamin yen kembang sing dikirim kualitase apik. Buket sing berkelas, modern lan duwe rasa romantis kanggo kahanan apa wae.
Informasi