Buenos Aires Pangiriman Kembang

Buenos Aires duwe iklim tropis, anget sing cocok kanggo uwoh kembang lili kang wangi, anggrek kang eksotis, lan saperangan jinis mawar. Warga seneng banget karo kembang malah nganti nggawe jam mawar ing salah siji taman pusat kutha. Anggrek oncidium bisa ditemokake didol ing pasar-pasar kembang, lan pancen tontonan sing bisa gawe gumun nalika Jacaranda mekrok dadi kembang ungu padhang ing mangsa semi.
Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 109.41

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 136.76

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Optimis
USD 109.41

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Seksi
USD 191.47

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Bungah Arep Teko
USD 109.41

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Ngaku Trisno
USD 109.41

Ngaku Trisno

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Endah
USD 109.41

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Tansah Bebarengan
USD 136.76

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Trisno Rahasia
USD 136.76

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Ditinggalke
USD 189.65

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Apik Banget
USD 109.41

Apik Banget

6 Mawar

Ayu
USD 109.41

Ayu

12 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngedap-ngedapi
USD 109.41

Ngedap-ngedapi

Mawar

Kebecikan Sempurno
USD 109.41

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Saklawase
USD 109.41

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kelanggengan
USD 109.41

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Trisno sing Isinan
USD 109.41

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Wanito Ayu
USD 109.41

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top