Córdoba Pangiriman Kembang

Cordoba yaiku omah kanggo macem-macem jinis tanduran lan kembang asli saka Argentina, kalebu saperangan anggrek lan lili sing bisa ditemokake uwoh ing taman-taman kutha lan kebon sekitare. Bareng karo kembang-kembang wangi kasebut, warga uga nyenengi kembang mum kemonggo kang lembut sing kerep diwenehake minangka tandha tresna lan persahabatan.

Utomo
USD 72.55

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Joyo
USD 51.82

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Tansah Sehat
USD 73.41

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Enak
USD 101.34

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Tentrem
USD 51.82

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Kesan Sing Awet
USD 101.34

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor
USD 51.82

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Kelanggengan
USD 51.82

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Andhap Asor
USD 51.82

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kebecikan Sempurno
USD 51.82

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Kaendahan sing Apik Banget
USD 51.82

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Wenehono Aku Eseman
USD 51.82

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA