Rosario Pangiriman Kembang

Dikenal minangka "kutha ijo" warga Rosario bangga karo taman-taman lan kebone sing padha mekar saindhenging taun. Anyelir cilik lan gedhe sawijine kembang sing kondhang ing daerah kasebut, karo saperangan jinis kembang mum kelir padhang. Sakturute pinggir kali pengunjung uga bisa nemokake deretan kembang iris werna-werni sing ngembang ing mangsa semi.
Mulyo
USD 129.77

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Melodik
USD 104.81

Melodik

24 Mawar

Ora iso lali
USD 74.87

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu Tenan
USD 74.87

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Agung
USD 104.81

Agung

12 Mawar lan lili

Trisno Sing Ditinggalke
USD 129.77

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Asing
USD 74.87

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 74.87

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Bayangan
USD 74.87

Bayangan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Tenan
USD 74.87

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Modern
USD 74.87

Modern

Gerbera, lili lan aster

Apik-apik
USD 74.87

Apik-apik

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Lara Ati
USD 129.77

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Urip Iku Endah
USD 129.77

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Joyo
USD 74.87

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Abadi
USD 74.87

Kaendahan Abadi

Mawar

Trisno Sing Endah
USD 74.87

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Inspirasi
USD 129.77

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)