Pangiriman kembang seger kang cepet in Armenia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Yerevan lan 6 kuta ing Armenia

Buket Misuwur ing Armenia


Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

   
Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Salam

Salam

24 Mawar

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

   
Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

   
Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

   
Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

   
Asli

Asli

12 Lili

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar