Pangiriman kembang seger kang cepet in Armenia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Yerevan lan 6 kuta ing Armenia

Buket Misuwur ing Armenia


Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

    
Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

    
Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

    
Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Bangga

Bangga

12 Mawar

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek