Pangiriman kembang seger kang cepet in Armenia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Yerevan lan 6 kuta ing Armenia

Buket Misuwur ing Armenia


Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

    
Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

    
Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

    
Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Salam

Salam

24 Mawar

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila