Pangiriman kembang seger kang cepet in Armenia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Yerevan lan 6 kuta ing Armenia

Buket Misuwur ing Armenia


Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

    
Melodik

Melodik

24 Mawar

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

    
Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

    
Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Apik Banget

Apik Banget

Mawar