Pangiriman kembang seger kang cepet in Armenia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Yerevan lan 6 kuta ing Armenia

Buket Misuwur ing Armenia


Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

   
Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

   
Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Mesem

Mesem

Mawar

   
Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

   
Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

   
Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila