Pangiriman kembang seger kang cepet in Armenia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Yerevan lan 6 kuta ing Armenia

Buket Misuwur ing Armenia


Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

    
Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

    
Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

    
Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir