Pangiriman kembang seger kang cepet in Australia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Canberra lan 19 kuta ing Australia

Australia seneng ngrayakne tekane musim semi kanthi keramean festival kembang. Australia wis suwe duwe katresnan marang kembang kang indah lan kandel. Ing New South Wales, musim semi iku wektune kembang tulip mulai mekar, lan Bowral Tulip Time Festival diadakne sajrone sepuluh dina pas wektune tulip lagi mekar. Ibukota Australia yaiku Canberra duwe festival kembang suwene sak wulan sing diadakake mulai September nganti Oktober. Ulang tahune Ratu nengeri kesempatan apik kanggo ngirim kembang ing sagunging negara, kaya ing ulang tahun pribadi lan upacara peringatan. Kembang duwe peranan penting ing Australia mulane Kantor Pos Australia ngedarne lima perangko sing gambare kembang-kembang paling penting ing Australia. Festival kembang sing penting liyane yaiku Festival Jacaranda sing uga diabadekne ing perangko peringatan. Victoria’s Royal Botanical Gardens dadi pusat kanggo festival kembang liar lan pengunjung isa ndelok kanthi cedak ing kebun nalika Dina Pembukaan Musim Semi (Spring Open Day).

Buket Misuwur ing Australia


Agung

Agung

Anyelir, mawar

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Misterius

Misterius

12 Mawar

    
Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

    
Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

    
Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

    

Tawaran Khusus: Tau Setya

Apa deweke seneng werna jambon? Lek ngono, tatanan kembang iki cocok kanggo deweke. Tatanan iki kondang ing Adelaide  Brisbane  Melbourne  Perth  Sydney. Iki tatanan kembang campuran. Yen awakmu ora yakin apa sing mbok goleki, awakmu isa milih iki amarga duwe macem-macem werna lan jenis kembang. Kembang-kembang kalebu mawar lan lili lan aster lan uga kembang-kembang liyane didadekne siji. Didelehne ing keranjang ben ora butuh vas tambahan. Kita ngirimne kembang ing sakabehe negara.
Informasi