Pangiriman kembang seger kang cepet in Australia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Canberra lan 19 kuta ing Australia

Australia seneng ngrayakne tekane musim semi kanthi keramean festival kembang. Australia wis suwe duwe katresnan marang kembang kang indah lan kandel. Ing New South Wales, musim semi iku wektune kembang tulip mulai mekar, lan Bowral Tulip Time Festival diadakne sajrone sepuluh dina pas wektune tulip lagi mekar. Ibukota Australia yaiku Canberra duwe festival kembang suwene sak wulan sing diadakake mulai September nganti Oktober. Ulang tahune Ratu nengeri kesempatan apik kanggo ngirim kembang ing sagunging negara, kaya ing ulang tahun pribadi lan upacara peringatan. Kembang duwe peranan penting ing Australia mulane Kantor Pos Australia ngedarne lima perangko sing gambare kembang-kembang paling penting ing Australia. Festival kembang sing penting liyane yaiku Festival Jacaranda sing uga diabadekne ing perangko peringatan. Victoria’s Royal Botanical Gardens dadi pusat kanggo festival kembang liar lan pengunjung isa ndelok kanthi cedak ing kebun nalika Dina Pembukaan Musim Semi (Spring Open Day).

Buket Misuwur ing Australia


Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

    
Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

    
Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

    
Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Melodik

Melodik

24 Mawar

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Tau Setya

Apa deweke seneng werna jambon? Lek ngono, tatanan kembang iki cocok kanggo deweke. Tatanan iki kondang ing Adelaide  Brisbane  Melbourne  Perth  Sydney. Iki tatanan kembang campuran. Yen awakmu ora yakin apa sing mbok goleki, awakmu isa milih iki amarga duwe macem-macem werna lan jenis kembang. Kembang-kembang kalebu mawar lan lili lan aster lan uga kembang-kembang liyane didadekne siji. Didelehne ing keranjang ben ora butuh vas tambahan. Kita ngirimne kembang ing sakabehe negara.
Informasi