Pangiriman kembang seger kang cepet in Australia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Canberra lan 92 kuta ing Australia

Australia seneng ngrayakne tekane musim semi kanthi keramean festival kembang. Australia wis suwe duwe katresnan marang kembang kang indah lan kandel. Ing New South Wales, musim semi iku wektune kembang tulip mulai mekar, lan Bowral Tulip Time Festival diadakne sajrone sepuluh dina pas wektune tulip lagi mekar. Ibukota Australia yaiku Canberra duwe festival kembang suwene sak wulan sing diadakake mulai September nganti Oktober. Ulang tahune Ratu nengeri kesempatan apik kanggo ngirim kembang ing sagunging negara, kaya ing ulang tahun pribadi lan upacara peringatan. Kembang duwe peranan penting ing Australia mulane Kantor Pos Australia ngedarne lima perangko sing gambare kembang-kembang paling penting ing Australia. Festival kembang sing penting liyane yaiku Festival Jacaranda sing uga diabadekne ing perangko peringatan. Victoria’s Royal Botanical Gardens dadi pusat kanggo festival kembang liar lan pengunjung isa ndelok kanthi cedak ing kebun nalika Dina Pembukaan Musim Semi (Spring Open Day).

Buket Misuwur ing Australia


Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

   
Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

   
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Melodik

Melodik

24 Mawar

   
Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Mesem

Mesem

Mawar

Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

   


Tawaran Khusus: Tau Setya

Apa deweke seneng werna jambon? Lek ngono, tatanan kembang iki cocok kanggo deweke. Tatanan iki kondang ing Brisbane, Canberra, Melbourne, Perth, Sydney . Iki tatanan kembang campuran. Yen awakmu ora yakin apa sing mbok goleki, awakmu isa milih iki amarga duwe macem-macem werna lan jenis kembang. Kembang-kembang kalebu mawar lan lili lan aster lan uga kembang-kembang liyane didadekne siji. Didelehne ing keranjang ben ora butuh vas tambahan. Kita ngirimne kembang ing sakabehe negara.
Informasi