Geelong Pangiriman Kembang

Geelong iku swarga kanggo sing seneng ning njobo, lan wis sawetara taman banyu, pesisir pantai, pasar terbuka lan Kebon. Balyang Sanctuary iki terkenal kanggo pelari lan dadi pusate tanduran lan kéwan asli. Thirteenth Beach nduwe lapangan golf lan segara sing pemandangane apik. Port Phillip Heads Marine National Park dikenal kanggo nyilem lan Serendip Sanctuary kanggo pendelengan burung lan beberapa anggrek, anthurium lan pakis. You Yang nduwe pemandangan dataran rumput kanggo jalur sepedah, karo uwohe kaktus werna warni lan kanola. Kanggo ndeleng kabeh tanduran, sampeyan bisa ndelok Geelong Botanical Gardens, petunia, vinca lan penta tuwuh bebarengan ing dhuwur. Sakwijining bagean kabeh mawar, karo sawetara varietsa hibrida sing belang-belang. Palem-palamen, aster lan anemon ngetoke lan ngompliti kembang ing Taman.
Ngaku Trisno
USD 106.36

Ngaku Trisno

Mawar

Wenehono Aku Eseman
USD 106.36

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Dewekan
USD 148.91

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 106.36

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Pikiran Swargo
USD 175.50

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Prayaan
USD 175.50

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora iso lali
USD 106.36

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Trisno Sing Ditinggalke
USD 175.50

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Enom
USD 106.36

Enom

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ramah
USD 148.91

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Roso Anget
USD 126.30

Roso Anget

Lili lan mawar

Tansah Bebarengan
USD 126.30

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Alus
USD 106.36

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Andhap Asor Sing Apik
USD 106.36

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Inspirasi
USD 175.50

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mikirne Awake Dhewe
USD 106.36

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Kesan Sing Awet
USD 175.50

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 106.36

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top