Geelong Pangiriman Kembang

Geelong iku swarga kanggo sing seneng ning njobo, lan wis sawetara taman banyu, pesisir pantai, pasar terbuka lan Kebon. Balyang Sanctuary iki terkenal kanggo pelari lan dadi pusate tanduran lan kéwan asli. Thirteenth Beach nduwe lapangan golf lan segara sing pemandangane apik. Port Phillip Heads Marine National Park dikenal kanggo nyilem lan Serendip Sanctuary kanggo pendelengan burung lan beberapa anggrek, anthurium lan pakis. You Yang nduwe pemandangan dataran rumput kanggo jalur sepedah, karo uwohe kaktus werna warni lan kanola. Kanggo ndeleng kabeh tanduran, sampeyan bisa ndelok Geelong Botanical Gardens, petunia, vinca lan penta tuwuh bebarengan ing dhuwur. Sakwijining bagean kabeh mawar, karo sawetara varietsa hibrida sing belang-belang. Palem-palamen, aster lan anemon ngetoke lan ngompliti kembang ing Taman.

Mikirne Awake Dhewe
USD 70.05

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Rujuk
USD 126.10

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Tansah Bebarengan
USD 91.07

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngungkapke Trisno
USD 126.10

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Apik Tenan
USD 84.06

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Godha
USD 126.10

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tau Setya
USD 91.07

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Kepinginan
USD 98.07

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Ayu
USD 70.05

Ayu

12 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasombongan
USD 98.07

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Wiwitan Kekancan
USD 98.07

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 126.10

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA