Newcastle Pangiriman Kembang

Newcastle, kutha plabuhan, dikenal kanggo nonton iwak paus lan lokasi nglangi sing apik. Iklime ki pas kanggo akeh tanduran, kalebu anggur sing kanggo minuman, lan ana beberapa lokasi kanggo fermentasi anggur minuman, ning kene. satwa punika warna: pantai Stockton ana hiu putih lan unta, lan Werakata National Park punika populer kanggo ndeleng burung. taman wis akeh kembang asli, lan padhang rumput werna werni ing musim semi. Scabiosa lan jakaranda mekar barengan karo uwit cessnock, barengan karo werna ungu sing memekar katon saka tanduran liyane. Anggrek Parrotbeak lan anggrek bebek terbang mekar ing sainggiling alas. Bunga ora bisa dijupuk saka taman, nanging kembang iki, bebarengan karo alliums, agapanthus, krisantimum, mawar lan dahlia, umume thukul ing Kebone warga, bisa tuku ing toko lokal lan pasar
Roso Syukur
USD 159.18

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Lembut
USD 159.18

Lembut

Lili lan gypsophila

Trisno Marang Alam
USD 222.86

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasempurnan
USD 222.86

Kasempurnan

24 Mawar

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 159.18

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Aku Leren Dhisik
USD 159.18

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pangayoman
USD 262.65

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Tau Setya
USD 189.03

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Abadi
USD 222.86

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Lembut
USD 159.18

Lembut

Mawar lan gypsophila

Prayaan
USD 262.65

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Aku Nyekel Sliramu
USD 159.18

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik-apik
USD 159.18

Apik-apik

12 Mawar

Ngungkapke Trisno
USD 262.65

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Kelanggengan
USD 159.18

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bungah Arep Teko
USD 159.18

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Trisno Rahasia
USD 189.03

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Kasenengan
USD 262.65

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top