Newcastle Pangiriman Kembang

Newcastle, kutha plabuhan, dikenal kanggo nonton iwak paus lan lokasi nglangi sing apik. Iklime ki pas kanggo akeh tanduran, kalebu anggur sing kanggo minuman, lan ana beberapa lokasi kanggo fermentasi anggur minuman, ning kene. satwa punika warna: pantai Stockton ana hiu putih lan unta, lan Werakata National Park punika populer kanggo ndeleng burung. taman wis akeh kembang asli, lan padhang rumput werna werni ing musim semi. Scabiosa lan jakaranda mekar barengan karo uwit cessnock, barengan karo werna ungu sing memekar katon saka tanduran liyane. Anggrek Parrotbeak lan anggrek bebek terbang mekar ing sainggiling alas. Bunga ora bisa dijupuk saka taman, nanging kembang iki, bebarengan karo alliums, agapanthus, krisantimum, mawar lan dahlia, umume thukul ing Kebone warga, bisa tuku ing toko lokal lan pasar
Bungah Arep Teko
USD 160.06

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Roso Syukur
USD 160.06

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 264.09

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Maturnuwun
USD 264.09

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Lembut
USD 160.06

Lembut

Lili lan gypsophila

Trisno Marang Alam
USD 224.08

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasempurnan
USD 224.08

Kasempurnan

24 Mawar

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 160.06

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Aku Leren Dhisik
USD 160.06

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tentrem
USD 160.06

Tentrem

8 Mawar

Pangayoman
USD 264.09

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Pantes
USD 190.07

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tau Setya
USD 190.07

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Kaendahan sing Apik Banget
USD 160.06

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Arep-arep
USD 160.06

Arep-arep

Gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Modern
USD 160.06

Modern

Gerbera, lili lan aster

Abadi
USD 224.08

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Lembut
USD 160.06

Lembut

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top