Toowoomba Pangiriman Kembang

Toowoomba dikenal minangka "Kutha Taman" lan kuthane nyandang sesuai jenenge, tur karo akeh jenis kembang sing di desain secara ati-ati ning sekeliling kutha. Variétas kembang ngisi kuthane, kaya kembang matahari gedhe, macem-macem mawar, kembang telekan, pansie lan petunia. Ing musim semi, kembang mulut naga, pentas, verbena lan cuphea nang endi wae. Krisan sing paling disenengi lokal, bebarengan karo amaryllis lan alliums. warga Toowoomba, kaya Australia liyane, tresna ing ngarsane agapanthus gedhe, juga kembang sikat botol lan alang-alang azalea. tetanduran iki, juga kanola, lili lan soka, sing kerep didol ing pasar kutha.
Ramah
USD 148.58

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Kaendahan Abadi
USD 106.13

Kaendahan Abadi

Mawar

Wicaksono
USD 106.13

Wicaksono

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik-apik
USD 106.13

Apik-apik

12 Mawar

Ayo Njupuk Kesempatan
USD 106.13

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Melodik
USD 148.58

Melodik

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pantes
USD 126.03

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Prasojo Sing Endah
USD 106.13

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Guyonan
USD 126.03

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ningkahan Sing Nyenengake
USD 175.12

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Manis
USD 148.58

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Dewekan
USD 148.58

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 106.13

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Apik Banget
USD 175.12

Apik Banget

Lili lan mawar

Saklawase
USD 106.13

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Joyo
USD 106.13

Joyo

Lili lan mawar

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 175.12

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Mikirne Awake Dhewe
USD 106.13

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top