Toowoomba Pangiriman Kembang

Toowoomba dikenal minangka "Kutha Taman" lan kuthane nyandang sesuai jenenge, tur karo akeh jenis kembang sing di desain secara ati-ati ning sekeliling kutha. Variétas kembang ngisi kuthane, kaya kembang matahari gedhe, macem-macem mawar, kembang telekan, pansie lan petunia. Ing musim semi, kembang mulut naga, pentas, verbena lan cuphea nang endi wae. Krisan sing paling disenengi lokal, bebarengan karo amaryllis lan alliums. warga Toowoomba, kaya Australia liyane, tresna ing ngarsane agapanthus gedhe, juga kembang sikat botol lan alang-alang azalea. tetanduran iki, juga kanola, lili lan soka, sing kerep didol ing pasar kutha.

Wiwitan Kekancan
USD 97.63

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Mikirne Awake Dhewe
USD 69.74

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Rujuk
USD 125.53

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 125.53

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Utomo
USD 97.63

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Kepinginan
USD 97.63

Kepinginan

Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godaan
USD 125.53

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Minggat Karo Aku
USD 69.74

Minggat Karo Aku

Mawar

Kasombongan
USD 97.63

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Teguh
USD 90.66

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Agung
USD 97.63

Agung

12 Mawar lan lili

Wiwitan Kekancan
USD 97.63

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA