Pangiriman kembang seger kang cepet in Austria. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Wina lan 6 kuta ing Austria

Austria misuwur merga kembang Edelweiss putih cilik, nanging dudu kembang iku tok sing dibanggakne wong Austria. Ing daerah sekitar ibukota Wina, diadakne festival ing wulan-wulan musim panas. Pas wulan Agustus, ana pesta kebun tahunan neng Tulin utawa Grafenegg. Sing paling disenengi wong Austria yaiku kembang daffodil kuning. Kembang daffodil utawa “daffodil penyair” dadi bintang neng festival kembang paling gedhe ing Austria. Diadakne ing Salzkammergut saben wulan Mei, festival iku isa narik minat luwih saka 30.000 pengunjung sing pengin weruh sapa sing dinobatne dadi Ratu Daffodil. Kembang uga dadi bagian neng parade sing digelar saben tahun, karangan kembang kerep diwenehke ing perayaan Kemerdekaan Austria sing akhire klakon tahun 1955.

Buket Misuwur ing Austria


Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

    
Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

    
Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Bangga

Bangga

12 Mawar

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

    
Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

    

Tawaran Khusus: Apik Banget

Buket iki paling cocok kanggo para ibu sing paling apik sak donya. Mawar putih iku duwe makna sing akeh. Werna putih biasane maknane suci lan becik. Werna polos sing prasaja kaya werna putih isa nglambangne katresnan. Iku isa ndudohne katulusan lan isa digawe nyampekne pesen yen awakmu iku apik lan spesial. Ing jagad kembang, 14 mawar putih duwe makna sing werna-werni. Polos lan prasaja nanging isa nggetarne jagate wong sing mbok trisnani. Kita nawarne proses pangiriman suwene mung sedina. Mawar putih iki cara kang ideal kanggo ngungkapne sucine kabecikan (mangkane iku manten kerep milih mawar putih kanggo kembang mantenan), simpati, pengeling-eling, lan kehormatan. Lan rong lusin mawar putih dhawa iki awet suwe lan indah, dijamin tetep seger saora-orane nganthi seminggu sak marine kembange teka. Kita nawarne proses pangiriman mung sedina ing Graz  Innsbruck  Linz  Salzburg  Wina (Wien) lan wilayah liyane.
Informasi