Pangiriman kembang seger kang cepet in Austria. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Wina lan 6 kuta ing Austria

Austria misuwur merga kembang Edelweiss putih cilik, nanging dudu kembang iku tok sing dibanggakne wong Austria. Ing daerah sekitar ibukota Wina, diadakne festival ing wulan-wulan musim panas. Pas wulan Agustus, ana pesta kebun tahunan neng Tulin utawa Grafenegg. Sing paling disenengi wong Austria yaiku kembang daffodil kuning. Kembang daffodil utawa “daffodil penyair” dadi bintang neng festival kembang paling gedhe ing Austria. Diadakne ing Salzkammergut saben wulan Mei, festival iku isa narik minat luwih saka 30.000 pengunjung sing pengin weruh sapa sing dinobatne dadi Ratu Daffodil. Kembang uga dadi bagian neng parade sing digelar saben tahun, karangan kembang kerep diwenehke ing perayaan Kemerdekaan Austria sing akhire klakon tahun 1955.

Buket Misuwur ing Austria


Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Salam

Salam

24 Mawar

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

   
Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

   
Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

   
Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

   
Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

   
Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

   

Tawaran Khusus: Apik Banget

Buket iki paling cocok kanggo para ibu sing paling apik sak donya. Mawar putih iku duwe makna sing akeh. Werna putih biasane maknane suci lan becik. Werna polos sing prasaja kaya werna putih isa nglambangne katresnan. Iku isa ndudohne katulusan lan isa digawe nyampekne pesen yen awakmu iku apik lan spesial. Ing jagad kembang, 14 mawar putih duwe makna sing werna-werni. Polos lan prasaja nanging isa nggetarne jagate wong sing mbok trisnani. Kita nawarne proses pangiriman suwene mung sedina. Mawar putih iki cara kang ideal kanggo ngungkapne sucine kabecikan (mangkane iku manten kerep milih mawar putih kanggo kembang mantenan), simpati, pengeling-eling, lan kehormatan. Lan rong lusin mawar putih dhawa iki awet suwe lan indah, dijamin tetep seger saora-orane nganthi seminggu sak marine kembange teka. Kita nawarne proses pangiriman mung sedina ing Graz  Innsbruck  Linz  Salzburg  Wina (Wien) lan wilayah liyane.
Informasi