Pangiriman kembang seger kang cepet in Austria. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Wina lan 27 kuta ing Austria

Austria misuwur merga kembang Edelweiss putih cilik, nanging dudu kembang iku tok sing dibanggakne wong Austria. Ing daerah sekitar ibukota Wina, diadakne festival ing wulan-wulan musim panas. Pas wulan Agustus, ana pesta kebun tahunan neng Tulin utawa Grafenegg. Sing paling disenengi wong Austria yaiku kembang daffodil kuning. Kembang daffodil utawa “daffodil penyair” dadi bintang neng festival kembang paling gedhe ing Austria. Diadakne ing Salzkammergut saben wulan Mei, festival iku isa narik minat luwih saka 30.000 pengunjung sing pengin weruh sapa sing dinobatne dadi Ratu Daffodil. Kembang uga dadi bagian neng parade sing digelar saben tahun, karangan kembang kerep diwenehke ing perayaan Kemerdekaan Austria sing akhire klakon tahun 1955.

Buket Misuwur ing Austria


Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Bangga

Bangga

12 Mawar

   
Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

   
Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

   
Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

   


Tawaran Khusus: Apik Banget

Buket iki paling cocok kanggo para ibu sing paling apik sak donya. Mawar putih iku duwe makna sing akeh. Werna putih biasane maknane suci lan becik. Werna polos sing prasaja kaya werna putih isa nglambangne katresnan. Iku isa ndudohne katulusan lan isa digawe nyampekne pesen yen awakmu iku apik lan spesial. Ing jagad kembang, 14 mawar putih duwe makna sing werna-werni. Polos lan prasaja nanging isa nggetarne jagate wong sing mbok trisnani. Kita nawarne proses pangiriman suwene mung sedina. Mawar putih iki cara kang ideal kanggo ngungkapne sucine kabecikan (mangkane iku manten kerep milih mawar putih kanggo kembang mantenan), simpati, pengeling-eling, lan kehormatan. Lan rong lusin mawar putih dhawa iki awet suwe lan indah, dijamin tetep seger saora-orane nganthi seminggu sak marine kembange teka. Kita nawarne proses pangiriman mung sedina ing Graz, Innsbruck, Linz, Salzburg, Wina (Wien) lan wilayah liyane.
Informasi