Pangiriman kembang seger kang cepet in Austria. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Wina lan 6 kuta ing Austria

Austria misuwur merga kembang Edelweiss putih cilik, nanging dudu kembang iku tok sing dibanggakne wong Austria. Ing daerah sekitar ibukota Wina, diadakne festival ing wulan-wulan musim panas. Pas wulan Agustus, ana pesta kebun tahunan neng Tulin utawa Grafenegg. Sing paling disenengi wong Austria yaiku kembang daffodil kuning. Kembang daffodil utawa “daffodil penyair” dadi bintang neng festival kembang paling gedhe ing Austria. Diadakne ing Salzkammergut saben wulan Mei, festival iku isa narik minat luwih saka 30.000 pengunjung sing pengin weruh sapa sing dinobatne dadi Ratu Daffodil. Kembang uga dadi bagian neng parade sing digelar saben tahun, karangan kembang kerep diwenehke ing perayaan Kemerdekaan Austria sing akhire klakon tahun 1955.

Buket Misuwur ing Austria


Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

    
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

    
Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Serenade

Serenade

Anggrek

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

    
Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

    

Tawaran Khusus: Apik Banget

Buket iki paling cocok kanggo para ibu sing paling apik sak donya. Mawar putih iku duwe makna sing akeh. Werna putih biasane maknane suci lan becik. Werna polos sing prasaja kaya werna putih isa nglambangne katresnan. Iku isa ndudohne katulusan lan isa digawe nyampekne pesen yen awakmu iku apik lan spesial. Ing jagad kembang, 14 mawar putih duwe makna sing werna-werni. Polos lan prasaja nanging isa nggetarne jagate wong sing mbok trisnani. Kita nawarne proses pangiriman suwene mung sedina. Mawar putih iki cara kang ideal kanggo ngungkapne sucine kabecikan (mangkane iku manten kerep milih mawar putih kanggo kembang mantenan), simpati, pengeling-eling, lan kehormatan. Lan rong lusin mawar putih dhawa iki awet suwe lan indah, dijamin tetep seger saora-orane nganthi seminggu sak marine kembange teka. Kita nawarne proses pangiriman mung sedina ing Graz  Innsbruck  Linz  Salzburg  Wina (Wien) lan wilayah liyane.
Informasi