Pangiriman kembang seger kang cepet in Austria. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Wina lan 6 kuta ing Austria

Austria misuwur merga kembang Edelweiss putih cilik, nanging dudu kembang iku tok sing dibanggakne wong Austria. Ing daerah sekitar ibukota Wina, diadakne festival ing wulan-wulan musim panas. Pas wulan Agustus, ana pesta kebun tahunan neng Tulin utawa Grafenegg. Sing paling disenengi wong Austria yaiku kembang daffodil kuning. Kembang daffodil utawa “daffodil penyair” dadi bintang neng festival kembang paling gedhe ing Austria. Diadakne ing Salzkammergut saben wulan Mei, festival iku isa narik minat luwih saka 30.000 pengunjung sing pengin weruh sapa sing dinobatne dadi Ratu Daffodil. Kembang uga dadi bagian neng parade sing digelar saben tahun, karangan kembang kerep diwenehke ing perayaan Kemerdekaan Austria sing akhire klakon tahun 1955.

Buket Misuwur ing Austria


Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Enom

Enom

Lili lan mawar

Serenade

Serenade

Anggrek

    
Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

    
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

    
Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

    

Tawaran Khusus: Apik Banget

Buket iki paling cocok kanggo para ibu sing paling apik sak donya. Mawar putih iku duwe makna sing akeh. Werna putih biasane maknane suci lan becik. Werna polos sing prasaja kaya werna putih isa nglambangne katresnan. Iku isa ndudohne katulusan lan isa digawe nyampekne pesen yen awakmu iku apik lan spesial. Ing jagad kembang, 14 mawar putih duwe makna sing werna-werni. Polos lan prasaja nanging isa nggetarne jagate wong sing mbok trisnani. Kita nawarne proses pangiriman suwene mung sedina. Mawar putih iki cara kang ideal kanggo ngungkapne sucine kabecikan (mangkane iku manten kerep milih mawar putih kanggo kembang mantenan), simpati, pengeling-eling, lan kehormatan. Lan rong lusin mawar putih dhawa iki awet suwe lan indah, dijamin tetep seger saora-orane nganthi seminggu sak marine kembange teka. Kita nawarne proses pangiriman mung sedina ing Graz  Innsbruck  Linz  Salzburg  Wina (Wien) lan wilayah liyane.
Informasi