Pangiriman kembang seger kang cepet in Azerbaijan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Baku lan 6 kuta ing Azerbaijan

Buket Misuwur ing Azerbaijan


Asli

Asli

12 Lili

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

   
Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

   
Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

   
Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir