Pangiriman kembang seger kang cepet in Azerbaijan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Baku lan 6 kuta ing Azerbaijan

Buket Misuwur ing Azerbaijan


Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

    
Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

    
Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

    
Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Melodik

Melodik

24 Mawar

Bangga

Bangga

12 Mawar

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir