Pangiriman kembang seger kang cepet in Azerbaijan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Baku lan 6 kuta ing Azerbaijan

Buket Misuwur ing Azerbaijan


Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

   
Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

   
Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

   
Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

   
Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

   
Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili