Pangiriman kembang seger kang cepet in Azerbaijan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Baku lan 6 kuta ing Azerbaijan

Buket Misuwur ing Azerbaijan


Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

    
Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

    
Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

    
Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Serenade

Serenade

Anggrek

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila