Pangiriman kembang seger kang cepet in Bahama. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Nassau lan 6 kuta ing Bahama

Buket Misuwur ing Bahama


Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Salam

Salam

24 Mawar

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

    
Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

    
Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

    
Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar