Pangiriman kembang seger kang cepet in Bahama. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Nassau lan 6 kuta ing Bahama

Buket Misuwur ing Bahama


Agung

Agung

Anyelir, mawar

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

   
Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

   
Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

   
Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

   
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Asli

Asli

12 Lili

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

   
Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar