Pangiriman kembang seger kang cepet in Bahama. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Nassau lan 6 kuta ing Bahama

Buket Misuwur ing Bahama


Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

   
Agung

Agung

12 Mawar lan lili

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

   
Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

   
Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila