Pangiriman kembang seger kang cepet in Bahrain. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Manama lan 4 kuta ing Bahrain

Kita nglayani pangiriman kembang kanthi cepet ing dina sing padha menyang Al-Manamah (Manama), Al Hidd (Al Hadd), Ar Rifa', Jidhafs (Jidd Hafs), lan pangiriman kembang ing dina sesuke menyang kabeh kutha ing Bahrain. Bahrain yaiku salah sawijine negara sing milih ora duwe kembang nasional. Senajan negara iku padha ngrayakake lan nandur saperangan taneman sing kembange ayu-ayu. Dumunung ing sisih wetan wilayah Timur Tengah, ana akeh taman sing dilestarekake padha ngembang ing saindhenging negara cilik iki. Sawise udan mangsa semi, gurun dadi urip dening kembang-kembang sing uwoh ngemambyah kanthi endah. Enceng gondok, asoka abang lan kuning, kembang sepatu uga kalanchoe kerep ditemokake uwoh ing pekarangan pondok sak dalan-dalan, lan kerep bisa ditemokake ing pasar lokal. Saben mangsa semi, Kerajaan Bahrain ngrayakake wiwitan kauripan anyar ing alam dening festival "Budaya Musim Semi". Dening mekare kembang-kembang mangsa semi, seniman lokal miwiti nggawe kriya seni anyar sing ora umum. Kaya bumi sing lair maneh saben mangsa semi, uga budaya lan adat istiadat ing kana. Kanthi katresnan Bahrain marang kembang, warga padha gampang ngirim kembang-kembang kasebut kanggo saben wusana. Saperangan kembang paling populer sing ditemokake ing buket kembang kalebu kembang aster putih, lan mawar sing sugih werna. Kembang matahari tansah dadi favorit wong Bahrain, lan wernane sing kuning padhang kuwi ora tau luput nggawa rasa tresna lan bungah.

Buket Misuwur ing Bahrain


Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

    
Mesem

Mesem

Mawar

Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

    
Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

    
Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

    

Tawaran Khusus: Sasmito

Informasi