Pangiriman kembang seger kang cepet in Bahrain. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Manama lan 8 kuta ing Bahrain

Kita nglayani pangiriman kembang kanthi cepet ing dina sing padha menyang Al-Manamah (Manama), Al Hidd (Al Hadd), Ar Rifa', Jidhafs (Jidd Hafs), lan pangiriman kembang ing dina sesuke menyang kabeh kutha ing Bahrain. Bahrain yaiku salah sawijine negara sing milih ora duwe kembang nasional. Senajan negara iku padha ngrayakake lan nandur saperangan taneman sing kembange ayu-ayu. Dumunung ing sisih wetan wilayah Timur Tengah, ana akeh taman sing dilestarekake padha ngembang ing saindhenging negara cilik iki. Sawise udan mangsa semi, gurun dadi urip dening kembang-kembang sing uwoh ngemambyah kanthi endah. Enceng gondok, asoka abang lan kuning, kembang sepatu uga kalanchoe kerep ditemokake uwoh ing pekarangan pondok sak dalan-dalan, lan kerep bisa ditemokake ing pasar lokal. Saben mangsa semi, Kerajaan Bahrain ngrayakake wiwitan kauripan anyar ing alam dening festival "Budaya Musim Semi". Dening mekare kembang-kembang mangsa semi, seniman lokal miwiti nggawe kriya seni anyar sing ora umum. Kaya bumi sing lair maneh saben mangsa semi, uga budaya lan adat istiadat ing kana. Kanthi katresnan Bahrain marang kembang, warga padha gampang ngirim kembang-kembang kasebut kanggo saben wusana. Saperangan kembang paling populer sing ditemokake ing buket kembang kalebu kembang aster putih, lan mawar sing sugih werna. Kembang matahari tansah dadi favorit wong Bahrain, lan wernane sing kuning padhang kuwi ora tau luput nggawa rasa tresna lan bungah.

Buket Misuwur ing Bahrain


Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

   
Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

   
Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

   
Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

   


Tawaran Khusus: Sasmito

Informasi