Pangiriman kembang seger kang cepet in Bahrain. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Manama lan 4 kuta ing Bahrain

Kita nglayani pangiriman kembang kanthi cepet ing dina sing padha menyang Al-Manamah (Manama), Al Hidd (Al Hadd), Ar Rifa', Jidhafs (Jidd Hafs), lan pangiriman kembang ing dina sesuke menyang kabeh kutha ing Bahrain. Bahrain yaiku salah sawijine negara sing milih ora duwe kembang nasional. Senajan negara iku padha ngrayakake lan nandur saperangan taneman sing kembange ayu-ayu. Dumunung ing sisih wetan wilayah Timur Tengah, ana akeh taman sing dilestarekake padha ngembang ing saindhenging negara cilik iki. Sawise udan mangsa semi, gurun dadi urip dening kembang-kembang sing uwoh ngemambyah kanthi endah. Enceng gondok, asoka abang lan kuning, kembang sepatu uga kalanchoe kerep ditemokake uwoh ing pekarangan pondok sak dalan-dalan, lan kerep bisa ditemokake ing pasar lokal. Saben mangsa semi, Kerajaan Bahrain ngrayakake wiwitan kauripan anyar ing alam dening festival "Budaya Musim Semi". Dening mekare kembang-kembang mangsa semi, seniman lokal miwiti nggawe kriya seni anyar sing ora umum. Kaya bumi sing lair maneh saben mangsa semi, uga budaya lan adat istiadat ing kana. Kanthi katresnan Bahrain marang kembang, warga padha gampang ngirim kembang-kembang kasebut kanggo saben wusana. Saperangan kembang paling populer sing ditemokake ing buket kembang kalebu kembang aster putih, lan mawar sing sugih werna. Kembang matahari tansah dadi favorit wong Bahrain, lan wernane sing kuning padhang kuwi ora tau luput nggawa rasa tresna lan bungah.

Buket Misuwur ing Bahrain


Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

    
Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Antusias

Antusias

Mawar

    
Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Asli

Asli

12 Lili

    
Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

    

Tawaran Khusus: Sasmito

Informasi