Pangiriman kembang seger kang cepet in Bahrain. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Manama lan 4 kuta ing Bahrain

Kita nglayani pangiriman kembang kanthi cepet ing dina sing padha menyang Al-Manamah (Manama), Al Hidd (Al Hadd), Ar Rifa', Jidhafs (Jidd Hafs), lan pangiriman kembang ing dina sesuke menyang kabeh kutha ing Bahrain. Bahrain yaiku salah sawijine negara sing milih ora duwe kembang nasional. Senajan negara iku padha ngrayakake lan nandur saperangan taneman sing kembange ayu-ayu. Dumunung ing sisih wetan wilayah Timur Tengah, ana akeh taman sing dilestarekake padha ngembang ing saindhenging negara cilik iki. Sawise udan mangsa semi, gurun dadi urip dening kembang-kembang sing uwoh ngemambyah kanthi endah. Enceng gondok, asoka abang lan kuning, kembang sepatu uga kalanchoe kerep ditemokake uwoh ing pekarangan pondok sak dalan-dalan, lan kerep bisa ditemokake ing pasar lokal. Saben mangsa semi, Kerajaan Bahrain ngrayakake wiwitan kauripan anyar ing alam dening festival "Budaya Musim Semi". Dening mekare kembang-kembang mangsa semi, seniman lokal miwiti nggawe kriya seni anyar sing ora umum. Kaya bumi sing lair maneh saben mangsa semi, uga budaya lan adat istiadat ing kana. Kanthi katresnan Bahrain marang kembang, warga padha gampang ngirim kembang-kembang kasebut kanggo saben wusana. Saperangan kembang paling populer sing ditemokake ing buket kembang kalebu kembang aster putih, lan mawar sing sugih werna. Kembang matahari tansah dadi favorit wong Bahrain, lan wernane sing kuning padhang kuwi ora tau luput nggawa rasa tresna lan bungah.

Buket Misuwur ing Bahrain


Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

   
Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

   
Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

   
Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

   
Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Asli

Asli

12 Lili

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

   
Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

   

Tawaran Khusus: Sasmito

Informasi