Pangiriman kembang seger kang cepet in Bahrain. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Manama lan 4 kuta ing Bahrain

Kita nglayani pangiriman kembang kanthi cepet ing dina sing padha menyang Al-Manamah (Manama), Al Hidd (Al Hadd), Ar Rifa', Jidhafs (Jidd Hafs), lan pangiriman kembang ing dina sesuke menyang kabeh kutha ing Bahrain. Bahrain yaiku salah sawijine negara sing milih ora duwe kembang nasional. Senajan negara iku padha ngrayakake lan nandur saperangan taneman sing kembange ayu-ayu. Dumunung ing sisih wetan wilayah Timur Tengah, ana akeh taman sing dilestarekake padha ngembang ing saindhenging negara cilik iki. Sawise udan mangsa semi, gurun dadi urip dening kembang-kembang sing uwoh ngemambyah kanthi endah. Enceng gondok, asoka abang lan kuning, kembang sepatu uga kalanchoe kerep ditemokake uwoh ing pekarangan pondok sak dalan-dalan, lan kerep bisa ditemokake ing pasar lokal. Saben mangsa semi, Kerajaan Bahrain ngrayakake wiwitan kauripan anyar ing alam dening festival "Budaya Musim Semi". Dening mekare kembang-kembang mangsa semi, seniman lokal miwiti nggawe kriya seni anyar sing ora umum. Kaya bumi sing lair maneh saben mangsa semi, uga budaya lan adat istiadat ing kana. Kanthi katresnan Bahrain marang kembang, warga padha gampang ngirim kembang-kembang kasebut kanggo saben wusana. Saperangan kembang paling populer sing ditemokake ing buket kembang kalebu kembang aster putih, lan mawar sing sugih werna. Kembang matahari tansah dadi favorit wong Bahrain, lan wernane sing kuning padhang kuwi ora tau luput nggawa rasa tresna lan bungah.

Buket Misuwur ing Bahrain


Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

    
Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Asli

Asli

12 Lili

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

    
Enom

Enom

Lili lan mawar

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

    
Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Sasmito

Informasi