Jidd Hafs Pangiriman Kembang

Cedhak ibukutha negara ana kutha cilik jenenge Jidd Hafs, yaiku omah kanggo macem-macem jinis mawar impor. Kuning, jambon lan abang sawijine werna sing umum ana, nanging pengunjung uga bisa nemokake campuran hibrida lan uga malah tanduran rambat kelir ungu padhang. Kembang gurun gawe sawangan nyolok nalika padha mekrok sawise udan, lan werna-werni permata kasebut gampang katon ing gurun sing peteng.
Tabah
USD 96.04

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Wanito Ayu
USD 59.95

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Utomo
USD 83.93

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kamewahan
USD 59.95

Kamewahan

Mawar lan lili

Mesem
USD 59.95

Mesem

Mawar

Sasmito
USD 59.95

Sasmito

Mawar lan gladiol

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyolowedi
USD 96.04

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Mulyo
USD 96.04

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Melodik
USD 83.93

Melodik

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Ditinggalke
USD 96.04

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Wanito Sing Nyenengake
USD 59.95

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Optimis
USD 60.56

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kebecikan Sempurno
USD 59.95

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Enom
USD 59.95

Enom

Lili lan mawar

Pesona Diwoso
USD 59.95

Pesona Diwoso

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor
USD 59.95

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Tau Setya
USD 69.03

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Watek
USD 107.91

Watek

Mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)