Manama Pangiriman Kembang

Manama duwe macem-macem kembang sing nambah werna ayu ing kutha gurun iki. Mawar dikenal amarga kaendahan lan ambune sing wangi, bebarengan karo kembang lili macan lan stargazer. Tulip uga populer ing daerah pertanian lan bisa didelok padha ngembang ing wayah kang beda-beda ing saindhenging taun. Sawise mangsa udan, pengunjung uga bisa nyawang sakderetan kembang gurun kuning lan ungu.
Bungah Arep Teko
USD 89.49

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Apik Banget
USD 89.49

Apik Banget

6 Mawar

Kasenengan
USD 143.37

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor
USD 89.49

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Tau Setya
USD 103.05

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Serenade
USD 143.37

Serenade

Anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Rangkul
USD 103.05

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Mulyo
USD 143.37

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Kasempurnan
USD 125.29

Kasempurnan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ramah
USD 125.29

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Agung
USD 116.61

Agung

Anyelir, mawar

Trisno Ora Kebales
USD 125.29

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sedep
USD 125.29

Sedep

Lili lan mawar

Andhap Asor Sing Apik
USD 89.49

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Polos
USD 143.37

Polos

24 Mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tansah Bebarengan
USD 103.05

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 161.09

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Optimis
USD 90.40

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top