Pangiriman kembang seger kang cepet in Bangladesh. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Dhaka lan 31 kuta ing Bangladesh

Ing Bangladesh, para wanita masang karangan kembang neng rambute kanggo ngrayakne wiwitan musim semi. Karangan kembang werna jingga digawe saka marigold lan nengeri tekane musim semi utawa Pohela Falgun. Warga ibukota Bangladesh, Dhaka mudun ing dalanan kanggo nari dikancani karo para prawan. Kembang melati kondang ing sagunging Bangladesh. Kembang putih cilik iku kerep dirangkai dadi karangan kembang. Mawar abang uga kondang ing Bangladesh, lan kerep dianyam neng karangan kembang marigold utawa diselipne neng buri kuping. Kembang liyane sing umum kanggo wong Bangladesh yaiku kembang marigold putih, lan krisan gerbera werna-werni. Ing Dina Kemerdekaan Nasional, wong Bangladesh ndeleh karangan kembang ing National Martyrs’ Memorial ing Savar. Nalika Dina Berkabung Nasional, delehen kelopak kembang ing Minar lan ndunga neng kuburan para pejuang sing dumunung ing Azimpur.

Buket Misuwur ing Bangladesh


Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

   
Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

   
Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

   
Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

   


Tawaran Khusus: Nyolowedi

Tatanan sing indah iki dadi cara sing cocok kanggo nyatakne "Aku Tresna Sliramu". Mawar abang lemu iku nyolok apike ing tengah-tengahe anyelir jambon, lan lili sing gedhe iku nyatakne aroma romantis nalika mekar. Putihe kembang baby's breath utawa (gypsophilia) nambahi rasa kepolosan, ndadekne buket iki cocok kanggo kahanan apa wae kanggo ngungkapne katresnan. Cocok yen dikirim ing Chittagong (চট্টগ্রাম), Comilla (কুমিল্লা), Dhaka (ঢাকা), Khulna (খুলনা), Rajshahi (রাজশাহী) . Tatanan kembang sing alus iki uga dilengkapi karo vas mewah.
Informasi