Pangiriman kembang seger kang cepet in Bangladesh. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Dhaka lan 30 kuta ing Bangladesh

Ing Bangladesh, para wanita masang karangan kembang neng rambute kanggo ngrayakne wiwitan musim semi. Karangan kembang werna jingga digawe saka marigold lan nengeri tekane musim semi utawa Pohela Falgun. Warga ibukota Bangladesh, Dhaka mudun ing dalanan kanggo nari dikancani karo para prawan. Kembang melati kondang ing sagunging Bangladesh. Kembang putih cilik iku kerep dirangkai dadi karangan kembang. Mawar abang uga kondang ing Bangladesh, lan kerep dianyam neng karangan kembang marigold utawa diselipne neng buri kuping. Kembang liyane sing umum kanggo wong Bangladesh yaiku kembang marigold putih, lan krisan gerbera werna-werni. Ing Dina Kemerdekaan Nasional, wong Bangladesh ndeleh karangan kembang ing National Martyrs’ Memorial ing Savar. Nalika Dina Berkabung Nasional, delehen kelopak kembang ing Minar lan ndunga neng kuburan para pejuang sing dumunung ing Azimpur.

Buket Misuwur ing Bangladesh


Enom

Enom

Lili lan mawar

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

    
Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

    
Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

    
Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Nyolowedi

Tatanan sing indah iki dadi cara sing cocok kanggo nyatakne "Aku Tresna Sliramu". Mawar abang lemu iku nyolok apike ing tengah-tengahe anyelir jambon, lan lili sing gedhe iku nyatakne aroma romantis nalika mekar. Putihe kembang baby's breath utawa (gypsophilia) nambahi rasa kepolosan, ndadekne buket iki cocok kanggo kahanan apa wae kanggo ngungkapne katresnan. Cocok yen dikirim ing Chittagong (চট্টগ্রাম)   Comilla (কুমিল্লা)   Dhaka (ঢাকা)   Khulna (খুলনা)   Rajshahi (রাজশাহী) . Tatanan kembang sing alus iki uga dilengkapi karo vas mewah.
Informasi