Pangiriman kembang seger kang cepet in Bangladesh. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Dhaka lan 30 kuta ing Bangladesh

Ing Bangladesh, para wanita masang karangan kembang neng rambute kanggo ngrayakne wiwitan musim semi. Karangan kembang werna jingga digawe saka marigold lan nengeri tekane musim semi utawa Pohela Falgun. Warga ibukota Bangladesh, Dhaka mudun ing dalanan kanggo nari dikancani karo para prawan. Kembang melati kondang ing sagunging Bangladesh. Kembang putih cilik iku kerep dirangkai dadi karangan kembang. Mawar abang uga kondang ing Bangladesh, lan kerep dianyam neng karangan kembang marigold utawa diselipne neng buri kuping. Kembang liyane sing umum kanggo wong Bangladesh yaiku kembang marigold putih, lan krisan gerbera werna-werni. Ing Dina Kemerdekaan Nasional, wong Bangladesh ndeleh karangan kembang ing National Martyrs’ Memorial ing Savar. Nalika Dina Berkabung Nasional, delehen kelopak kembang ing Minar lan ndunga neng kuburan para pejuang sing dumunung ing Azimpur.

Buket Misuwur ing Bangladesh


Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

    
Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

    
Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

    
Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Nyolowedi

Tatanan sing indah iki dadi cara sing cocok kanggo nyatakne "Aku Tresna Sliramu". Mawar abang lemu iku nyolok apike ing tengah-tengahe anyelir jambon, lan lili sing gedhe iku nyatakne aroma romantis nalika mekar. Putihe kembang baby's breath utawa (gypsophilia) nambahi rasa kepolosan, ndadekne buket iki cocok kanggo kahanan apa wae kanggo ngungkapne katresnan. Cocok yen dikirim ing Chittagong (চট্টগ্রাম)   Comilla (কুমিল্লা)   Dhaka (ঢাকা)   Khulna (খুলনা)   Rajshahi (রাজশাহী) . Tatanan kembang sing alus iki uga dilengkapi karo vas mewah.
Informasi