Pangiriman kembang seger kang cepet in Bangladesh. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Dhaka lan 30 kuta ing Bangladesh

Ing Bangladesh, para wanita masang karangan kembang neng rambute kanggo ngrayakne wiwitan musim semi. Karangan kembang werna jingga digawe saka marigold lan nengeri tekane musim semi utawa Pohela Falgun. Warga ibukota Bangladesh, Dhaka mudun ing dalanan kanggo nari dikancani karo para prawan. Kembang melati kondang ing sagunging Bangladesh. Kembang putih cilik iku kerep dirangkai dadi karangan kembang. Mawar abang uga kondang ing Bangladesh, lan kerep dianyam neng karangan kembang marigold utawa diselipne neng buri kuping. Kembang liyane sing umum kanggo wong Bangladesh yaiku kembang marigold putih, lan krisan gerbera werna-werni. Ing Dina Kemerdekaan Nasional, wong Bangladesh ndeleh karangan kembang ing National Martyrs’ Memorial ing Savar. Nalika Dina Berkabung Nasional, delehen kelopak kembang ing Minar lan ndunga neng kuburan para pejuang sing dumunung ing Azimpur.

Buket Misuwur ing Bangladesh


Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

   
Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

   
Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

   
Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

   
Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Mesem

Mesem

Mawar

   
Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

   

Tawaran Khusus: Nyolowedi

Tatanan sing indah iki dadi cara sing cocok kanggo nyatakne "Aku Tresna Sliramu". Mawar abang lemu iku nyolok apike ing tengah-tengahe anyelir jambon, lan lili sing gedhe iku nyatakne aroma romantis nalika mekar. Putihe kembang baby's breath utawa (gypsophilia) nambahi rasa kepolosan, ndadekne buket iki cocok kanggo kahanan apa wae kanggo ngungkapne katresnan. Cocok yen dikirim ing Chittagong (চট্টগ্রাম)   Comilla (কুমিল্লা)   Dhaka (ঢাকা)   Khulna (খুলনা)   Rajshahi (রাজশাহী) . Tatanan kembang sing alus iki uga dilengkapi karo vas mewah.
Informasi