Pangiriman kembang seger kang cepet in Bangladesh. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Dhaka lan 30 kuta ing Bangladesh

Ing Bangladesh, para wanita masang karangan kembang neng rambute kanggo ngrayakne wiwitan musim semi. Karangan kembang werna jingga digawe saka marigold lan nengeri tekane musim semi utawa Pohela Falgun. Warga ibukota Bangladesh, Dhaka mudun ing dalanan kanggo nari dikancani karo para prawan. Kembang melati kondang ing sagunging Bangladesh. Kembang putih cilik iku kerep dirangkai dadi karangan kembang. Mawar abang uga kondang ing Bangladesh, lan kerep dianyam neng karangan kembang marigold utawa diselipne neng buri kuping. Kembang liyane sing umum kanggo wong Bangladesh yaiku kembang marigold putih, lan krisan gerbera werna-werni. Ing Dina Kemerdekaan Nasional, wong Bangladesh ndeleh karangan kembang ing National Martyrs’ Memorial ing Savar. Nalika Dina Berkabung Nasional, delehen kelopak kembang ing Minar lan ndunga neng kuburan para pejuang sing dumunung ing Azimpur.

Buket Misuwur ing Bangladesh


Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

    
Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Serenade

Serenade

Anggrek

    
Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

    
Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

    

Tawaran Khusus: Nyolowedi

Tatanan sing indah iki dadi cara sing cocok kanggo nyatakne "Aku Tresna Sliramu". Mawar abang lemu iku nyolok apike ing tengah-tengahe anyelir jambon, lan lili sing gedhe iku nyatakne aroma romantis nalika mekar. Putihe kembang baby's breath utawa (gypsophilia) nambahi rasa kepolosan, ndadekne buket iki cocok kanggo kahanan apa wae kanggo ngungkapne katresnan. Cocok yen dikirim ing Chittagong (চট্টগ্রাম)   Comilla (কুমিল্লা)   Dhaka (ঢাকা)   Khulna (খুলনা)   Rajshahi (রাজশাহী) . Tatanan kembang sing alus iki uga dilengkapi karo vas mewah.
Informasi