Chittagong Pangiriman Kembang

Chittagong dadi omah kanggo saperangan jinis anggrek lan lili eksotis sing bakal gawe seneng sapa wae karo ambu wangine kang romantis. Anyelir gedhe lan cilik werna-werni uga bisa ditemokake ing kutha, malah ana saperangan sing wernane biru gawe pusat perhatian. Kembang mum lan aster uga kondhang ing masyarakat, bebarengan karo lili banyu kelir putih, kang bisa ditemokake padha mekrok ing taman-taman umum lan pribadi.
Manis
USD 75.31

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Misterius
USD 73.97

Misterius

12 Mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 53.79

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mesem
USD 53.79

Mesem

Mawar

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 53.79

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Pikiran Swargo
USD 102.21

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 102.21

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Apik-apik
USD 53.79

Apik-apik

12 Mawar

Alus
USD 75.31

Alus

24 Mawar lan lilac

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Lara Ati
USD 102.21

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Apik Tenan
USD 47.07

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Tau Setya
USD 73.97

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Memori Sing Nyenengake
USD 53.79

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Salam
USD 75.31

Salam

24 Mawar

Tansah Bebarengan
USD 73.97

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Joyo
USD 53.79

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Rujuk
USD 102.21

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Ambung
USD 75.31

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)