Chittagong Pangiriman Kembang

Chittagong dadi omah kanggo saperangan jinis anggrek lan lili eksotis sing bakal gawe seneng sapa wae karo ambu wangine kang romantis. Anyelir gedhe lan cilik werna-werni uga bisa ditemokake ing kutha, malah ana saperangan sing wernane biru gawe pusat perhatian. Kembang mum lan aster uga kondhang ing masyarakat, bebarengan karo lili banyu kelir putih, kang bisa ditemokake padha mekrok ing taman-taman umum lan pribadi.

Nutup Janji
USD 102.63

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Pesona Diwoso
USD 80.63

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Puas
USD 142.21

Puas

Anggrek lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu Tenan
USD 80.63

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Melodik
USD 112.89

Melodik

24 Mawar

Apik Banget
USD 142.21

Apik Banget

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 80.63

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Trisno sing Isinan
USD 181.79

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Ningkahan Sing Nyenengake
USD 142.21

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Royalti
USD 102.63

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 80.63

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Pikiran Swargo
USD 142.21

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA