Chittagong Pangiriman Kembang

Chittagong dadi omah kanggo saperangan jinis anggrek lan lili eksotis sing bakal gawe seneng sapa wae karo ambu wangine kang romantis. Anyelir gedhe lan cilik werna-werni uga bisa ditemokake ing kutha, malah ana saperangan sing wernane biru gawe pusat perhatian. Kembang mum lan aster uga kondhang ing masyarakat, bebarengan karo lili banyu kelir putih, kang bisa ditemokake padha mekrok ing taman-taman umum lan pribadi.
Serenade
USD 102.40

Serenade

Anggrek

Trisno Sing Mbebayani
USD 102.40

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Kasempurnan
USD 75.45

Kasempurnan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Murni
USD 97.01

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 102.40

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 53.89

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Tenan
USD 47.16

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Bungah
USD 53.89

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Kabingungan
USD 102.40

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor
USD 53.89

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Perawatan Ibu
USD 75.45

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Wiwitan Kekancan
USD 75.45

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngaku Trisno
USD 53.89

Ngaku Trisno

Mawar

Kasombongan
USD 75.45

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Lara Ati
USD 102.40

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Inspirasi
USD 102.40

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Trisno Marang Alam
USD 75.45

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Guyonan
USD 74.10

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)