Dhaka Pangiriman Kembang

Dhaka kondhang amarga wit magnolia wangine sing mekar ing mangsa semi. Kembang kuning padhang sing duwe bentuk kaya trompet iku padha rambatan ing trelis-trelis lan tembok ing saindhenging kutha sejarah kasebut, lan uga ana maneka werna tanduran semak mawar ing taman-taman umum. Lili banyu lan tulip abang uga populer, bebarengan karo tanduran perdu kayata allamanda.
Tansah Bebarengan
USD 73.91

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Kasombongan
USD 75.25

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Wenehono Aku Eseman
USD 53.75

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Rujuk
USD 102.13

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Godha
USD 53.75

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Prayaan
USD 102.13

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 53.75

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Salam
USD 75.25

Salam

24 Mawar

Watek
USD 96.75

Watek

Mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 96.75

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Kasempurnan
USD 75.25

Kasempurnan

24 Mawar

Godha
USD 102.13

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan Sing Awet
USD 75.25

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Alus
USD 75.25

Alus

24 Mawar lan lilac

Trisno Sing Suci
USD 102.13

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Memori Sing Nyenengake
USD 53.75

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Kabingungan
USD 102.13

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Melodik
USD 75.25

Melodik

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)