Khulna Pangiriman Kembang

Kutha gedhe Khula ora mung omah kanggo luwih saka sak yuta wong, kutha iki uga mamerake maneka werna lili lan anggrek eksotis. Bebarengan karo lili banyu kelir putih, sing dadi simbol kebanggaan nasional, tulip, mum lan gladiola tangkai dawa bisa ditemokake padha mekar ing saindhenging kutha. Uga ana saperangan patung wit unik dumunung ing hamparan kembang werna-werni.
Ngaku Trisno
USD 52.56

Ngaku Trisno

Mawar

Kelanggengan
USD 52.56

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Sabar
USD 52.56

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kamewahan
USD 52.56

Kamewahan

Mawar lan lili

Asli
USD 73.59

Asli

12 Lili

Saklawase
USD 52.56

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kepinginan
USD 73.59

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Serenade
USD 99.87

Serenade

Anggrek

Apik Banget
USD 94.61

Apik Banget

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Salam
USD 73.59

Salam

24 Mawar

Perawatan Ibu
USD 73.59

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Pesona Diwoso
USD 52.56

Pesona Diwoso

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora iso lali
USD 52.56

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Teguh
USD 72.27

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Aku Dhuwekmu
USD 72.27

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Anget
USD 72.27

Roso Anget

Lili lan mawar

Kasempurnan
USD 73.59

Kasempurnan

24 Mawar

Ambung
USD 73.59

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)