Rajshahi Pangiriman Kembang

Anggrek dadi pemandangan umum ing Rajshahi, lan kembang-kembang kang eksotis kasebut bisa ditemokake ing pot-pot lan taman-taman ing saindhenging kutha. Aster kuning lan kembang mum uga kondhang ing masyarakat lokal, bebarengan karo macem-macem marigold kelir padhang. Marigold oranye lan kuning diuja amarga wernane sing cerah lan kerep dinggo dadi hiasan dening para wong wadon ing daerah kasebut.
Tansah Sehat
USD 73.95

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Agung
USD 94.12

Agung

Anyelir, mawar

Utomo
USD 75.30

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Joyo
USD 53.78

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Apik Tenan
USD 47.06

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Wicaksono
USD 53.78

Wicaksono

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tabah
USD 102.19

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 53.78

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Manis
USD 75.30

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Alus
USD 53.78

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Pasrah
USD 102.19

Pasrah

24 Mawar

Teguh
USD 73.95

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyawiji
USD 75.30

Nyawiji

24 mawar

Kebecikan Sempurno
USD 53.78

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Melodik
USD 75.30

Melodik

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ikatan Katresnan
USD 53.78

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Mugo-mugo Kasil
USD 47.06

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Dewekan
USD 75.30

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)