Pangiriman kembang seger kang cepet in Belanda. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Amsterdam lan 23 kuta ing Belanda

Landa wis kondang amarga kembang nasionale, tulip, lan saperangan festival tulip sing diadakne ing sakabehe negara Landa iku jan apik banget. Ing ibu kota Amsterdam, kereta kembang ngebeki dalan nawarne kembang seger sing didol lan digawa mulih neng omah-omahe warga kuta. Ing kuta cilik Zundert, warga lan pengunjung ngumpul nggawe kendaraan kembang sing paling spektakuler. Karo nggawe kembang dahlia, tulip, mawar, anyelir, lan atusan kembang liyane, kendaraan-kendaraan iku saingan ngrebutne hadiah desain sing paling apik. Turuten dalanan kembang tulip ing sakabehe negara Landa lan nikmatana kebun tulip sing ora ana pedhote lan amba banget sing ketok nutupi meh kabeh wilayah ing negara iku. Dina Valentine iku dina sing apik kanggo nguwehi buket tulip abang marang wong sing spesial, lan manten anyar kayane kerep milih kaindahane tulip putih sing alus iku.

Buket Misuwur ing Belanda


Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

   
Mesem

Mesem

Mawar

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

   
Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

   
Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

   
Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

   
Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

   

Tawaran Khusus: Andhap Asor

Buket manis iki cocok kanggo wanita enom, utawa pacar anyar. Mawar putih krem iki dadi latar buri kang elegan kanggo anyelir jambon kang manis. Manis, nanging berselera, karangan kembang iki cocok kanggo valentine enommu. Mawar putih ngelingne deweke bab daya tarike sing polos, dene anyelir kang indah iku mesti isa nggawe uwong mesem. Luwih apik yen ditambah vas kanggo nambah daya tarike. Karangan kembang iki kerep dipesen ing Amsterdam  Den Haag  Eindhoven  Rotterdam  Utrecht. Dadekna kencanmu berkesan, lan gawakna pacarmu karangan kembang sing indah lan elegan iki.
Informasi