Pangiriman kembang seger kang cepet in Belarusia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Minsk lan 17 kuta ing Belarusia

Buket Misuwur ing Belarusia


Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Salam

Salam

24 Mawar

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

    
Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

    
Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

    
Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather