Pangiriman kembang seger kang cepet in Belarusia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Minsk lan 17 kuta ing Belarusia

Buket Misuwur ing Belarusia


Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

    
Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

    
Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

    
Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir