Pangiriman kembang seger kang cepet in Belarusia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Minsk lan 17 kuta ing Belarusia

Buket Misuwur ing Belarusia


Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

   
Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Misterius

Misterius

12 Mawar

   
Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Serenade

Serenade

Anggrek

   
Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

   
Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

   
Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar