Pangiriman kembang seger kang cepet in Belarusia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Minsk lan 17 kuta ing Belarusia

Buket Misuwur ing Belarusia


Enom

Enom

Lili lan mawar

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

    
Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

    
Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

    
Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir