Pangiriman kembang seger kang cepet in Belarusia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Minsk lan 17 kuta ing Belarusia

Buket Misuwur ing Belarusia


Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

   
Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Serenade

Serenade

Anggrek

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

   
Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Melodik

Melodik

24 Mawar

   
Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

   
Asli

Asli

12 Lili

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

   
Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Pasrah

Pasrah

24 Mawar