Pangiriman kembang seger kang cepet in Belarusia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Minsk lan 17 kuta ing Belarusia

Buket Misuwur ing Belarusia


Misterius

Misterius

12 Mawar

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

    
Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

    
Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

    
Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar