Kasetyan

Kasetyan
Kode Produk: prod211
Rega: USD 78.78
Tingkatne: USD 0.00
Tambah barang: USD 0.00
Pangiriman: USD 11.27
Jumlah: USD 78.78
Potongan: 0% = USD
Jumlah Kabeh: USD 0.00
Buket 24 mawar abang. Ditambah kertu ucapan (gratis).

Pesena liwat online (scroll mengisor).
Pesen gampang lan cepet - ora perlu akun.

Apa sliramu duwe kode diskon?

Tingkatne (nambah kembang ing pesenanmu)?

Tambah barang

Chocolates:

Chocolates Box (Varies) (+USD 35.00)

Teddy Bears:

Teddy (Varies) (+USD 40.00)

Info Pelanggan sing Mbalik

Kita ora nerapne login kanggo pelanggan. Kita ora nyimpen informasi pribadimu. Lebokno informasi pribadimu ing ngisor iki.

Sliramu isa tuku siji buket per pesenan.

Cara pembayaran (kita luwih seneng PayPal)

Tamu mbayar PayPal (PayPal Guest Checkout) ngijinke sliramu mbayar nganggo kertu kredit utawa kertu debit kalebu Mastercard tanpa kudu mbukak akun PayPal.

Bayar karo:

PayPal (PayPal user)
Visa, MasterCard, American Express, All Debit Cards, Guest Checkout (new PayPal user)
Card Payment - Pay Instantly with Visa, Mastercard, Amex and ALL Major Debit / Credit Cards

Panampa (wong sing dikirimi barang):

Jeneng Panampa:
Nomer Telpun Panampa:
Nomer Telpun Panampa #2 (opsional):
Tanggal Pangiriman
Negara Pangiriman:  
Kuta Pangiriman:
Zip / Kode Pos Pangiriman:
Alamat Pangiriman (ing Belarusia):
ora weruh alamate?

Yen sliramu ora weruh alamat Pangirimane. Ing kotak alamat sebutna kutane lan njaluka supaya kita nelpun si panampa terus takon alamate. Kita bisa nindakne iki sakdurunge barang dikirim.

Instruksi Pangiriman Tambahan:
Pesen Kertu Ucapan (GRATIS):

Pengirim (sliramu):

Jeneng Ngarepmu:
Jeneng Mburimu:
Your Phone Number Your Phone Number:
Negara:
Wilayah:
Kuta:
Zip / Kode Pos:
Alamat Penagihan Baris 1:
Alamat Penagihan Baris 2 (optional):
Nomer Kertu Kredit / Debit:
CVV(3-4 angka terakhir sing ditulis ing bagian BURI kertumu):
Kedaluwarsa (WW/TTTT):
/
Alamat Emailmu:

Pangiriman: USD 11.27
Jumlah Kabeh: USD 0.00
kalebu 0-
Disimpen USD !

Ora perlu mbayar maneh