Pangiriman kembang seger kang cepet in Belgia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Brussels lan 7 kuta ing Belgia

Saben tahun, kuta Brussel dadi tuan rumah karpet kembang paling gedhe sak dunya sing digawe saka sak yuta kembang begonia. Koleksi begonia sing akeh iki gur isa didelok nalika Assumption Day (Hari Raya Kenaikan Maria) ing Grand-Place. Kembang begonia, ing werna kang beda-beda dianggep salah siji kembang sing paling sempurna kanggone wong Belgia. Kembang nasional Belgia yaiku poppy abang, lan ketok murup ing karangan kembange wong Belgia sing uga diisi karo kembang Bluebell lincip-lincip. Tahun 1831, Raja Leopold njupuk tahta Belgia ing ibu kota Brussels. Kanggo mingeti dina iku, ing tanggal 21 Juli, Raja nggawe kembang poppy abang, ngangkat sak gelas bir Belgia, lan ngrayakne kemerdekaan Belgia teka Landa. Wong Belgia seneng nguwehne kembang kanggo hadiah ing kesempatan apa wae, lan kesenengane yaiku kembang srengenge werna-werni lan kembang freesia sing ambune legi.

Buket Misuwur ing Belgia


Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

    
Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

    
Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

    
Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Serenade

Serenade

Anggrek

    

Tawaran Khusus: Agung

Pengin nunjukne yen deweke istimewa banget? Kanggo nyatakne yen deweke istimewa banget ora ana sing luwih tepak kajaba karangan kembang jambon lan putih iki. Anyelir jambon iki nyatakne perpaduanne tresna lan kekancan, dene mawar putih alus nyatakne yen deweke berarti banget kanggo awakmu. Apik kanggo kencan kepindho, utawa ing dina Slasa bengi. Karangan kembang kondang iki isa dikirim menyang Antwerpen  Brussels (Brussel)   Charleroi  Gent  Liège (Luik) . Gawenen wanita pujaanmu rumangsa istimewa yen dikirimi buket kembang sing apik iki.
Informasi