Pangiriman kembang seger kang cepet in Belgia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Brussels lan 121 kuta ing Belgia

Saben tahun, kuta Brussel dadi tuan rumah karpet kembang paling gedhe sak dunya sing digawe saka sak yuta kembang begonia. Koleksi begonia sing akeh iki gur isa didelok nalika Assumption Day (Hari Raya Kenaikan Maria) ing Grand-Place. Kembang begonia, ing werna kang beda-beda dianggep salah siji kembang sing paling sempurna kanggone wong Belgia. Kembang nasional Belgia yaiku poppy abang, lan ketok murup ing karangan kembange wong Belgia sing uga diisi karo kembang Bluebell lincip-lincip. Tahun 1831, Raja Leopold njupuk tahta Belgia ing ibu kota Brussels. Kanggo mingeti dina iku, ing tanggal 21 Juli, Raja nggawe kembang poppy abang, ngangkat sak gelas bir Belgia, lan ngrayakne kemerdekaan Belgia teka Landa. Wong Belgia seneng nguwehne kembang kanggo hadiah ing kesempatan apa wae, lan kesenengane yaiku kembang srengenge werna-werni lan kembang freesia sing ambune legi.

Buket Misuwur ing Belgia


Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

   
Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

   
Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Enom

Enom

Lili lan mawar

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

   
Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice