Pangiriman kembang seger kang cepet in Belgia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Brussels lan 7 kuta ing Belgia

Saben tahun, kuta Brussel dadi tuan rumah karpet kembang paling gedhe sak dunya sing digawe saka sak yuta kembang begonia. Koleksi begonia sing akeh iki gur isa didelok nalika Assumption Day (Hari Raya Kenaikan Maria) ing Grand-Place. Kembang begonia, ing werna kang beda-beda dianggep salah siji kembang sing paling sempurna kanggone wong Belgia. Kembang nasional Belgia yaiku poppy abang, lan ketok murup ing karangan kembange wong Belgia sing uga diisi karo kembang Bluebell lincip-lincip. Tahun 1831, Raja Leopold njupuk tahta Belgia ing ibu kota Brussels. Kanggo mingeti dina iku, ing tanggal 21 Juli, Raja nggawe kembang poppy abang, ngangkat sak gelas bir Belgia, lan ngrayakne kemerdekaan Belgia teka Landa. Wong Belgia seneng nguwehne kembang kanggo hadiah ing kesempatan apa wae, lan kesenengane yaiku kembang srengenge werna-werni lan kembang freesia sing ambune legi.

Buket Misuwur ing Belgia


Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

    
Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Enom

Enom

Lili lan mawar

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

    
Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

    
Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

    

Tawaran Khusus: Agung

Pengin nunjukne yen deweke istimewa banget? Kanggo nyatakne yen deweke istimewa banget ora ana sing luwih tepak kajaba karangan kembang jambon lan putih iki. Anyelir jambon iki nyatakne perpaduanne tresna lan kekancan, dene mawar putih alus nyatakne yen deweke berarti banget kanggo awakmu. Apik kanggo kencan kepindho, utawa ing dina Slasa bengi. Karangan kembang kondang iki isa dikirim menyang Antwerpen  Brussels (Brussel)   Charleroi  Gent  Liège (Luik) . Gawenen wanita pujaanmu rumangsa istimewa yen dikirimi buket kembang sing apik iki.
Informasi