Pangiriman kembang seger kang cepet in Belgia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Brussels lan 7 kuta ing Belgia

Saben tahun, kuta Brussel dadi tuan rumah karpet kembang paling gedhe sak dunya sing digawe saka sak yuta kembang begonia. Koleksi begonia sing akeh iki gur isa didelok nalika Assumption Day (Hari Raya Kenaikan Maria) ing Grand-Place. Kembang begonia, ing werna kang beda-beda dianggep salah siji kembang sing paling sempurna kanggone wong Belgia. Kembang nasional Belgia yaiku poppy abang, lan ketok murup ing karangan kembange wong Belgia sing uga diisi karo kembang Bluebell lincip-lincip. Tahun 1831, Raja Leopold njupuk tahta Belgia ing ibu kota Brussels. Kanggo mingeti dina iku, ing tanggal 21 Juli, Raja nggawe kembang poppy abang, ngangkat sak gelas bir Belgia, lan ngrayakne kemerdekaan Belgia teka Landa. Wong Belgia seneng nguwehne kembang kanggo hadiah ing kesempatan apa wae, lan kesenengane yaiku kembang srengenge werna-werni lan kembang freesia sing ambune legi.

Buket Misuwur ing Belgia


Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

   
Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

   
Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Melodik

Melodik

24 Mawar

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

   
Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

   
Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

   
Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

   

Tawaran Khusus: Agung

Pengin nunjukne yen deweke istimewa banget? Kanggo nyatakne yen deweke istimewa banget ora ana sing luwih tepak kajaba karangan kembang jambon lan putih iki. Anyelir jambon iki nyatakne perpaduanne tresna lan kekancan, dene mawar putih alus nyatakne yen deweke berarti banget kanggo awakmu. Apik kanggo kencan kepindho, utawa ing dina Slasa bengi. Karangan kembang kondang iki isa dikirim menyang Antwerpen  Brussels (Brussel)   Charleroi  Gent  Liège (Luik) . Gawenen wanita pujaanmu rumangsa istimewa yen dikirimi buket kembang sing apik iki.
Informasi