Pangiriman kembang seger kang cepet in Belgia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Brussels lan 7 kuta ing Belgia

Saben tahun, kuta Brussel dadi tuan rumah karpet kembang paling gedhe sak dunya sing digawe saka sak yuta kembang begonia. Koleksi begonia sing akeh iki gur isa didelok nalika Assumption Day (Hari Raya Kenaikan Maria) ing Grand-Place. Kembang begonia, ing werna kang beda-beda dianggep salah siji kembang sing paling sempurna kanggone wong Belgia. Kembang nasional Belgia yaiku poppy abang, lan ketok murup ing karangan kembange wong Belgia sing uga diisi karo kembang Bluebell lincip-lincip. Tahun 1831, Raja Leopold njupuk tahta Belgia ing ibu kota Brussels. Kanggo mingeti dina iku, ing tanggal 21 Juli, Raja nggawe kembang poppy abang, ngangkat sak gelas bir Belgia, lan ngrayakne kemerdekaan Belgia teka Landa. Wong Belgia seneng nguwehne kembang kanggo hadiah ing kesempatan apa wae, lan kesenengane yaiku kembang srengenge werna-werni lan kembang freesia sing ambune legi.

Buket Misuwur ing Belgia


Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

    
Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

    
Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Antusias

Antusias

Mawar

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

    
Misterius

Misterius

12 Mawar

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

    

Tawaran Khusus: Agung

Pengin nunjukne yen deweke istimewa banget? Kanggo nyatakne yen deweke istimewa banget ora ana sing luwih tepak kajaba karangan kembang jambon lan putih iki. Anyelir jambon iki nyatakne perpaduanne tresna lan kekancan, dene mawar putih alus nyatakne yen deweke berarti banget kanggo awakmu. Apik kanggo kencan kepindho, utawa ing dina Slasa bengi. Karangan kembang kondang iki isa dikirim menyang Antwerpen  Brussels (Brussel)   Charleroi  Gent  Liège (Luik) . Gawenen wanita pujaanmu rumangsa istimewa yen dikirimi buket kembang sing apik iki.
Informasi