Gent Pangiriman Kembang

Para pengunjung Ghent bakal digawe gumun karo sakderetan kembang werna-werni sing bisa ditemokake thukul ing saindhenging kutha. Bebarengan karo kembang tulip lan bakung, ing wilayah desa uga dikupeng anyelir mini, lan aja nganti nglewatke aster kelir padhang padha mekrok nalika mangsa panas.
Wiwitan Kekancan
USD 126.58

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Kasombongan
USD 126.58

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Apik Banget
USD 162.75

Apik Banget

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wicaksono
USD 90.41

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Bangga
USD 82.88

Bangga

12 Mawar

Mesem
USD 90.41

Mesem

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Prasojo Sing Endah
USD 90.41

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Ndelok Sing Cepet
USD 156.72

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Ningkahan Sing Nyenengake
USD 156.72

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Marang Alam
USD 126.58

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Godaan
USD 156.72

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Urip Sing Nyenengake
USD 113.02

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Banget
USD 90.41

Apik Banget

6 Mawar

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 90.41

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 90.41

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Perawatan Ibu
USD 126.58

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Trisno Sing Murni
USD 162.75

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Wanito Sing Nyenengake
USD 90.41

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)