Pangiriman kembang seger kang cepet in Benin. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Porto-Novo lan 7 kuta ing Benin

Buket Misuwur ing Benin


Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Bangga

Bangga

12 Mawar

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

    
Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

    
Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

    
Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Bayangan

Bayangan

12 Mawar