Pangiriman kembang seger kang cepet in Benin. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Porto-Novo lan 7 kuta ing Benin

Buket Misuwur ing Benin


Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Bangga

Bangga

12 Mawar

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

    
Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

    
Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

    
Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Misterius

Misterius

12 Mawar

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila