Pangiriman kembang seger kang cepet in Benin. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Porto-Novo lan 7 kuta ing Benin

Buket Misuwur ing Benin


Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

    
Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Misterius

Misterius

12 Mawar

    
Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

    
Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Mesem

Mesem

Mawar

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Melodik

Melodik

24 Mawar