Pangiriman kembang seger kang cepet in Benin. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Porto-Novo lan 7 kuta ing Benin

Buket Misuwur ing Benin


Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

   
Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Mesem

Mesem

Mawar

   
Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

   
Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

   
Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

   
Asli

Asli

12 Lili

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila