Pangiriman kembang seger kang cepet in Bolivia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Santa Cruz de la Sierra lan 7 kuta ing Bolivia

Negara Amerika Selatan Bolivia yaiku omah kanggo akeh budaya lan bangsa. Ing negara sing nduweni 30 basa nasional, lan mungkin bisa loro ibu kutha, masuk akal yen uga bakal duwe loro kembang nasional. Bolivia iku sawijining negara sing kaperang dadi rong bagean beda, sisih kulon yaiku omah kanggo Pegunungan Andes sing misterius lan duwe pengaruh kuwat bangsa Peru, dene sisih wetan negara nduweni gaya karnaval budaya Brasil. Kembang Kantuta lan Ptuju kelir abang, kuning lan ijo sing endah bisa ditemokake uwoh saindhenging negara lan dadi hiasan ing omah-omah ing ibu kutha Sucre lan La Paz. Wektu Natal ing Sucre wancine nggawa Heliconia abang mbranang, lan saben Minggu tegese akeh wong dodol kembang gladiola cerah lan kembang aster sing werna-werni sak dalan-dalan pinuju kuburan. Misuwur ing kalangan wong Bolivia yaiku calla lily sing bisa ditemokake dadi hiasan ing guci-guci saindhenging pasareyan. Sesawangan liyane sing peni ing Bolivia bisa ditemokake ing pusat kutha Sucre, ewunan kembang jentrek-jentrek ing alun-alun dadi salah sawijine pemandangan paling meriah ing Bolivia.

Buket Misuwur ing Bolivia


Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

    
Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Misterius

Misterius

12 Mawar

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Asli

Asli

12 Lili

    
Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Mesem

Mesem

Mawar

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

    
Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

    

Tawaran Khusus: Pangayoman

Informasi