Pangiriman kembang seger kang cepet in Bolivia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Santa Cruz de la Sierra lan 7 kuta ing Bolivia

Negara Amerika Selatan Bolivia yaiku omah kanggo akeh budaya lan bangsa. Ing negara sing nduweni 30 basa nasional, lan mungkin bisa loro ibu kutha, masuk akal yen uga bakal duwe loro kembang nasional. Bolivia iku sawijining negara sing kaperang dadi rong bagean beda, sisih kulon yaiku omah kanggo Pegunungan Andes sing misterius lan duwe pengaruh kuwat bangsa Peru, dene sisih wetan negara nduweni gaya karnaval budaya Brasil. Kembang Kantuta lan Ptuju kelir abang, kuning lan ijo sing endah bisa ditemokake uwoh saindhenging negara lan dadi hiasan ing omah-omah ing ibu kutha Sucre lan La Paz. Wektu Natal ing Sucre wancine nggawa Heliconia abang mbranang, lan saben Minggu tegese akeh wong dodol kembang gladiola cerah lan kembang aster sing werna-werni sak dalan-dalan pinuju kuburan. Misuwur ing kalangan wong Bolivia yaiku calla lily sing bisa ditemokake dadi hiasan ing guci-guci saindhenging pasareyan. Sesawangan liyane sing peni ing Bolivia bisa ditemokake ing pusat kutha Sucre, ewunan kembang jentrek-jentrek ing alun-alun dadi salah sawijine pemandangan paling meriah ing Bolivia.

Buket Misuwur ing Bolivia


Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

   
Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

   
Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

   
Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

   
Misterius

Misterius

12 Mawar

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

   
Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

   

Tawaran Khusus: Pangayoman

Informasi