Pangiriman kembang seger kang cepet in Bolivia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Santa Cruz de la Sierra lan 8 kuta ing Bolivia

Negara Amerika Selatan Bolivia yaiku omah kanggo akeh budaya lan bangsa. Ing negara sing nduweni 30 basa nasional, lan mungkin bisa loro ibu kutha, masuk akal yen uga bakal duwe loro kembang nasional. Bolivia iku sawijining negara sing kaperang dadi rong bagean beda, sisih kulon yaiku omah kanggo Pegunungan Andes sing misterius lan duwe pengaruh kuwat bangsa Peru, dene sisih wetan negara nduweni gaya karnaval budaya Brasil. Kembang Kantuta lan Ptuju kelir abang, kuning lan ijo sing endah bisa ditemokake uwoh saindhenging negara lan dadi hiasan ing omah-omah ing ibu kutha Sucre lan La Paz. Wektu Natal ing Sucre wancine nggawa Heliconia abang mbranang, lan saben Minggu tegese akeh wong dodol kembang gladiola cerah lan kembang aster sing werna-werni sak dalan-dalan pinuju kuburan. Misuwur ing kalangan wong Bolivia yaiku calla lily sing bisa ditemokake dadi hiasan ing guci-guci saindhenging pasareyan. Sesawangan liyane sing peni ing Bolivia bisa ditemokake ing pusat kutha Sucre, ewunan kembang jentrek-jentrek ing alun-alun dadi salah sawijine pemandangan paling meriah ing Bolivia.

Buket Misuwur ing Bolivia


Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

   
Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

   
Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

   
Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

   
Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

   
Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Asli

Asli

12 Lili

   


Tawaran Khusus: Pangayoman

Informasi