Pangiriman kembang seger kang cepet in Bolivia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Santa Cruz de la Sierra lan 7 kuta ing Bolivia

Negara Amerika Selatan Bolivia yaiku omah kanggo akeh budaya lan bangsa. Ing negara sing nduweni 30 basa nasional, lan mungkin bisa loro ibu kutha, masuk akal yen uga bakal duwe loro kembang nasional. Bolivia iku sawijining negara sing kaperang dadi rong bagean beda, sisih kulon yaiku omah kanggo Pegunungan Andes sing misterius lan duwe pengaruh kuwat bangsa Peru, dene sisih wetan negara nduweni gaya karnaval budaya Brasil. Kembang Kantuta lan Ptuju kelir abang, kuning lan ijo sing endah bisa ditemokake uwoh saindhenging negara lan dadi hiasan ing omah-omah ing ibu kutha Sucre lan La Paz. Wektu Natal ing Sucre wancine nggawa Heliconia abang mbranang, lan saben Minggu tegese akeh wong dodol kembang gladiola cerah lan kembang aster sing werna-werni sak dalan-dalan pinuju kuburan. Misuwur ing kalangan wong Bolivia yaiku calla lily sing bisa ditemokake dadi hiasan ing guci-guci saindhenging pasareyan. Sesawangan liyane sing peni ing Bolivia bisa ditemokake ing pusat kutha Sucre, ewunan kembang jentrek-jentrek ing alun-alun dadi salah sawijine pemandangan paling meriah ing Bolivia.

Buket Misuwur ing Bolivia


Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

    
Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Antusias

Antusias

Mawar

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

    
Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

    
Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Pangayoman

Informasi