Pangiriman kembang seger kang cepet in Bolivia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Santa Cruz de la Sierra lan 7 kuta ing Bolivia

Negara Amerika Selatan Bolivia yaiku omah kanggo akeh budaya lan bangsa. Ing negara sing nduweni 30 basa nasional, lan mungkin bisa loro ibu kutha, masuk akal yen uga bakal duwe loro kembang nasional. Bolivia iku sawijining negara sing kaperang dadi rong bagean beda, sisih kulon yaiku omah kanggo Pegunungan Andes sing misterius lan duwe pengaruh kuwat bangsa Peru, dene sisih wetan negara nduweni gaya karnaval budaya Brasil. Kembang Kantuta lan Ptuju kelir abang, kuning lan ijo sing endah bisa ditemokake uwoh saindhenging negara lan dadi hiasan ing omah-omah ing ibu kutha Sucre lan La Paz. Wektu Natal ing Sucre wancine nggawa Heliconia abang mbranang, lan saben Minggu tegese akeh wong dodol kembang gladiola cerah lan kembang aster sing werna-werni sak dalan-dalan pinuju kuburan. Misuwur ing kalangan wong Bolivia yaiku calla lily sing bisa ditemokake dadi hiasan ing guci-guci saindhenging pasareyan. Sesawangan liyane sing peni ing Bolivia bisa ditemokake ing pusat kutha Sucre, ewunan kembang jentrek-jentrek ing alun-alun dadi salah sawijine pemandangan paling meriah ing Bolivia.

Buket Misuwur ing Bolivia


Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

    
Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

    
Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

    
Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

    

Tawaran Khusus: Pangayoman

Informasi