Oruro Pangiriman Kembang

Oruro duwe iklim adhem sing disenengi mawar, karo saperangan jinis iris lan tulip. Kembang sing paling umum lan kondhang ing kutha iki yaiku quinoa, sing bisa ditemokake mekrok ing ameh saben taman pribadi. Kembang kang ayu kasebut kerep digaringke lan ditata ing pola sing endah peni.

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 151.01

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Kepinginan
USD 151.01

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Kaendahan Spiritual
USD 151.01

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Banget
USD 156.82

Apik Banget

Mawar

Ora iso lali
USD 87.12

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Roso Syukur
USD 87.12

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Perawatan Ibu
USD 121.97

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Tabah
USD 151.01

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Godaan
USD 151.01

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Setya
USD 121.97

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Ndelok Sing Cepet
USD 151.01

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Trisno Sing Suci
USD 151.01

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA