Santa Cruz de la Sierra Pangiriman Kembang

Santa Cruz de la Sierra iku sawijine kutha sing cepet maju nanging tetep ora nglalekake katresnanane karo kembang. Ora mung heliconia lan kembang cantuta sing dadi pemandangan umum ing saindhenging kutha, bareng karo saperangan jinis anggrek. Kembang sepatu sing bentuke kaya lepek gedhe uga bisa ditemokake padha mekrok ing taman-taman umum lan pribadi.
Andhap Asor
USD 72.96

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Godaan
USD 121.60

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Salam
USD 102.14

Salam

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Inspirasi
USD 121.60

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Aku Butuhke Sliramu
USD 121.60

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Prayaan
USD 121.60

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kekuwatan
USD 87.55

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Trisno Tenan
USD 72.96

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Ramah
USD 102.14

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Rahasia
USD 87.55

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Ningkahan Sing Nyenengake
USD 121.60

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Ayo Njupuk Kesempatan
USD 72.96

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Guyonan
USD 87.55

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Panariman
USD 72.96

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Joyo
USD 72.96

Joyo

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Tenan
USD 72.96

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Kasetyan
USD 102.14

Kasetyan

24 Mawar

Perawatan Ibu
USD 102.14

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top