Pangiriman kembang seger kang cepet in Brazil. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Brasília lan 223 kuta ing Brazil

Festival Kembang Joinville dienekne saben tahun ing Brazil, lan akeh sing nganggep iku festival kembang paling tuwa. Pisanan biyen diwiwiti kangge ngurmati anggrek Brasil sing disenengi neng negara iku. Akeh spesies lan varietas anggrek sing wis dadi katresnan marang pecinta kembang lan tukang kebun sak dunya. Digelar ing wulan November, pengunjung uga isa sinau babagan taneman lan budidaya kembang. Sajerone Paskah, iku wektu sing pas kanggo ndelehne kembang lili neng altar gereja, nanging sakdurunge Paskah ana Karnaval limang dina sing bubar ing dina Rebo. festival karnaval iku dadi dina prei nasional, sing dienekne paling gedhe ing ibu kota Rio. Kendaraan sing dihiasi ewonan kembang mlaku neng dalan-dalan, nalika para prawan sing nganggo kembang neng rambute nari-nari. Sakabehe negara Brazil, gampang ditemokne kembang kuning Tecoma chrysostricha. Tecoma iku kembang nasional Brasil lan isa ditemokne ing meh kabeh negara sak Amerika Selatan

Buket Misuwur ing Brazil

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Mesem

Mesem

Mawar

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

    
Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

    
Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Misterius

Misterius

12 Mawar

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

    
Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Enom

Enom

Lili lan mawar

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

    

Tawaran Khusus: Seksi

Ora masalah digawe Dina Valentine utawa ulang tahun, karangan kembang sing indah iki tansah isa nyatakne perasaan. Buket iki kondang ing Belo Horizonte  Fortaleza  Rio de Janeiro  Salvador  Sao Paulo lan isa dikirim ing dina sing padha. Mawar abang kaya bludru iki ngungkapne yen deweke ditresnani, dene stargazer jambon ngisi udhara karo aroma romantis. Karangan iki ditata ing keranjang sing apik, dadi ora butuh vas kanggo mamerne karangan kembang indah iki. Dadekna ulang tahunmu malih istimewa karo buket sing indah iki.
Informasi