Pangiriman kembang seger kang cepet in Brazil. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Brasília lan 223 kuta ing Brazil

Festival Kembang Joinville dienekne saben tahun ing Brazil, lan akeh sing nganggep iku festival kembang paling tuwa. Pisanan biyen diwiwiti kangge ngurmati anggrek Brasil sing disenengi neng negara iku. Akeh spesies lan varietas anggrek sing wis dadi katresnan marang pecinta kembang lan tukang kebun sak dunya. Digelar ing wulan November, pengunjung uga isa sinau babagan taneman lan budidaya kembang. Sajerone Paskah, iku wektu sing pas kanggo ndelehne kembang lili neng altar gereja, nanging sakdurunge Paskah ana Karnaval limang dina sing bubar ing dina Rebo. festival karnaval iku dadi dina prei nasional, sing dienekne paling gedhe ing ibu kota Rio. Kendaraan sing dihiasi ewonan kembang mlaku neng dalan-dalan, nalika para prawan sing nganggo kembang neng rambute nari-nari. Sakabehe negara Brazil, gampang ditemokne kembang kuning Tecoma chrysostricha. Tecoma iku kembang nasional Brasil lan isa ditemokne ing meh kabeh negara sak Amerika Selatan

Buket Misuwur ing Brazil

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

    
Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

    
Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

    
Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Seksi

Ora masalah digawe Dina Valentine utawa ulang tahun, karangan kembang sing indah iki tansah isa nyatakne perasaan. Buket iki kondang ing Belo Horizonte  Fortaleza  Rio de Janeiro  Salvador  Sao Paulo lan isa dikirim ing dina sing padha. Mawar abang kaya bludru iki ngungkapne yen deweke ditresnani, dene stargazer jambon ngisi udhara karo aroma romantis. Karangan iki ditata ing keranjang sing apik, dadi ora butuh vas kanggo mamerne karangan kembang indah iki. Dadekna ulang tahunmu malih istimewa karo buket sing indah iki.
Informasi