Pangiriman kembang seger kang cepet in Brazil. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Brasília lan 798 kuta ing Brazil

Festival Kembang Joinville dienekne saben tahun ing Brazil, lan akeh sing nganggep iku festival kembang paling tuwa. Pisanan biyen diwiwiti kangge ngurmati anggrek Brasil sing disenengi neng negara iku. Akeh spesies lan varietas anggrek sing wis dadi katresnan marang pecinta kembang lan tukang kebun sak dunya. Digelar ing wulan November, pengunjung uga isa sinau babagan taneman lan budidaya kembang. Sajerone Paskah, iku wektu sing pas kanggo ndelehne kembang lili neng altar gereja, nanging sakdurunge Paskah ana Karnaval limang dina sing bubar ing dina Rebo. festival karnaval iku dadi dina prei nasional, sing dienekne paling gedhe ing ibu kota Rio. Kendaraan sing dihiasi ewonan kembang mlaku neng dalan-dalan, nalika para prawan sing nganggo kembang neng rambute nari-nari. Sakabehe negara Brazil, gampang ditemokne kembang kuning Tecoma chrysostricha. Tecoma iku kembang nasional Brasil lan isa ditemokne ing meh kabeh negara sak Amerika Selatan

Buket Misuwur ing Brazil

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

   
Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

   
Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

   
Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Enom

Enom

Lili lan mawar

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

   


Tawaran Khusus: Seksi

Ora masalah digawe Dina Valentine utawa ulang tahun, karangan kembang sing indah iki tansah isa nyatakne perasaan. Buket iki kondang ing ...Other City..., Fortaleza, Rio de Janeiro, Salvador, Sao Paulo lan isa dikirim ing dina sing padha. Mawar abang kaya bludru iki ngungkapne yen deweke ditresnani, dene stargazer jambon ngisi udhara karo aroma romantis. Karangan iki ditata ing keranjang sing apik, dadi ora butuh vas kanggo mamerne karangan kembang indah iki. Dadekna ulang tahunmu malih istimewa karo buket sing indah iki.
Informasi