Pangiriman kembang seger kang cepet in Brazil. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Brasília lan 223 kuta ing Brazil

Festival Kembang Joinville dienekne saben tahun ing Brazil, lan akeh sing nganggep iku festival kembang paling tuwa. Pisanan biyen diwiwiti kangge ngurmati anggrek Brasil sing disenengi neng negara iku. Akeh spesies lan varietas anggrek sing wis dadi katresnan marang pecinta kembang lan tukang kebun sak dunya. Digelar ing wulan November, pengunjung uga isa sinau babagan taneman lan budidaya kembang. Sajerone Paskah, iku wektu sing pas kanggo ndelehne kembang lili neng altar gereja, nanging sakdurunge Paskah ana Karnaval limang dina sing bubar ing dina Rebo. festival karnaval iku dadi dina prei nasional, sing dienekne paling gedhe ing ibu kota Rio. Kendaraan sing dihiasi ewonan kembang mlaku neng dalan-dalan, nalika para prawan sing nganggo kembang neng rambute nari-nari. Sakabehe negara Brazil, gampang ditemokne kembang kuning Tecoma chrysostricha. Tecoma iku kembang nasional Brasil lan isa ditemokne ing meh kabeh negara sak Amerika Selatan

Buket Misuwur ing Brazil

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Antusias

Antusias

Mawar

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

    
Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Misterius

Misterius

12 Mawar

    
Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

    
Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

    

Tawaran Khusus: Seksi

Ora masalah digawe Dina Valentine utawa ulang tahun, karangan kembang sing indah iki tansah isa nyatakne perasaan. Buket iki kondang ing Belo Horizonte  Fortaleza  Rio de Janeiro  Salvador  Sao Paulo lan isa dikirim ing dina sing padha. Mawar abang kaya bludru iki ngungkapne yen deweke ditresnani, dene stargazer jambon ngisi udhara karo aroma romantis. Karangan iki ditata ing keranjang sing apik, dadi ora butuh vas kanggo mamerne karangan kembang indah iki. Dadekna ulang tahunmu malih istimewa karo buket sing indah iki.
Informasi