Pangiriman kembang seger kang cepet in Brazil. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Brasília lan 223 kuta ing Brazil

Festival Kembang Joinville dienekne saben tahun ing Brazil, lan akeh sing nganggep iku festival kembang paling tuwa. Pisanan biyen diwiwiti kangge ngurmati anggrek Brasil sing disenengi neng negara iku. Akeh spesies lan varietas anggrek sing wis dadi katresnan marang pecinta kembang lan tukang kebun sak dunya. Digelar ing wulan November, pengunjung uga isa sinau babagan taneman lan budidaya kembang. Sajerone Paskah, iku wektu sing pas kanggo ndelehne kembang lili neng altar gereja, nanging sakdurunge Paskah ana Karnaval limang dina sing bubar ing dina Rebo. festival karnaval iku dadi dina prei nasional, sing dienekne paling gedhe ing ibu kota Rio. Kendaraan sing dihiasi ewonan kembang mlaku neng dalan-dalan, nalika para prawan sing nganggo kembang neng rambute nari-nari. Sakabehe negara Brazil, gampang ditemokne kembang kuning Tecoma chrysostricha. Tecoma iku kembang nasional Brasil lan isa ditemokne ing meh kabeh negara sak Amerika Selatan

Buket Misuwur ing Brazil

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

    
Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

    
Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

    
Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Seksi

Ora masalah digawe Dina Valentine utawa ulang tahun, karangan kembang sing indah iki tansah isa nyatakne perasaan. Buket iki kondang ing Belo Horizonte  Fortaleza  Rio de Janeiro  Salvador  Sao Paulo lan isa dikirim ing dina sing padha. Mawar abang kaya bludru iki ngungkapne yen deweke ditresnani, dene stargazer jambon ngisi udhara karo aroma romantis. Karangan iki ditata ing keranjang sing apik, dadi ora butuh vas kanggo mamerne karangan kembang indah iki. Dadekna ulang tahunmu malih istimewa karo buket sing indah iki.
Informasi