Pangiriman kembang seger kang cepet in Bulgaria. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Sofia lan 7 kuta ing Bulgaria

Buket Misuwur ing Bulgaria


Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

    
Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

    
Serenade

Serenade

Anggrek

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

    
Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Melodik

Melodik

24 Mawar

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar