Pangiriman kembang seger kang cepet in Bulgaria. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Sofia lan 7 kuta ing Bulgaria

Buket Misuwur ing Bulgaria


Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

   
Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

   
Misterius

Misterius

12 Mawar

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

   
Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

   
Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Salam

Salam

24 Mawar

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

   
Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili