Pangiriman kembang seger kang cepet in Bulgaria. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Sofia lan 7 kuta ing Bulgaria

Buket Misuwur ing Bulgaria


Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

    
Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

    
Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

    
Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir