Pangiriman kembang seger kang cepet in Burundi. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bujumbura lan 6 kuta ing Burundi

Buket Misuwur ing Burundi


Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

    
Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

    
Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

    
Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar