Pangiriman kembang seger kang cepet in Burundi. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bujumbura lan 6 kuta ing Burundi

Buket Misuwur ing Burundi


Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

   
Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Misterius

Misterius

12 Mawar

   
Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

   
Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

   
Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Salam

Salam

24 Mawar

   
Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir