Pangiriman kembang seger kang cepet in Burundi. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bujumbura lan 6 kuta ing Burundi

Buket Misuwur ing Burundi


Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

    
Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

    
Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

    
Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Agung

Agung

12 Mawar lan lili