Pangiriman kembang seger kang cepet in Burundi. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bujumbura lan 6 kuta ing Burundi

Buket Misuwur ing Burundi


Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

    
Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

    
Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

    
Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar