Pangiriman kembang seger kang cepet in Cape Verde. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Praia lan 5 kuta ing Cape Verde

Buket Misuwur ing Cape Verde


Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

   
Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

   
Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

   
Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Bayangan

Bayangan

12 Mawar

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

   
Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

   
Bangga

Bangga

12 Mawar

Mesem

Mesem

Mawar

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir