Pangiriman kembang seger kang cepet in Cape Verde. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Praia lan 6 kuta ing Cape Verde

Buket Misuwur ing Cape Verde


Misterius

Misterius

12 Mawar

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

   
Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

   
Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

   
Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar