Pangiriman kembang seger kang cepet in Chile. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Santiago de Chile lan 27 kuta ing Chile

Pengunjung ing Cile isa cepet ngerti yen deweke kudu nguwehi kembang hadiah kanggo etika marang sing duwe omah, nanging ora oleh nguwehi kembang ireng utawa ungu merga werna iku nglambangne kepaten. Antarane kuta-kuta ing Cile mulai saka La Serena lan Copiapo, ana gurun sing isine kembang, sing saben saperangan tahun efek El Nino ndadekne padang pasir dadi oasis sing akeh kembange. Ibukota Santiago dadi tuan rumah Mercado de Flores, utawa Pasar Kembang sing neng kono iku akeh karangan kembang werna cerah sing nawarne sekilas panguripan taneman asli Cile. Ing tanggal 11 September, Cile ngrayakne kebebasan saka kediktatoran karo ndelehne kembang neng lemah. Iku kanggo mingeti para korban sing ilang utawa dipateni nalika Cile diperintah karo diktator. Paskah dadi perayaan khusus liyane ing Cile, nalika iku kembang-kembang didelehne ing makam wong sing ditresnani.

Buket Misuwur ing Chile


Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

    
Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

    
Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

    
Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

    

Tawaran Khusus: Rangkul

Mawar abang wis suwe dihubungne karo trisna lan gairah, lan karangan kembang iki isa ngungkapne kahanan iku kanthi cocok. Mekare mawar abang indah banget, kanggo buket sing awet segere, dene gypsophila putih nguwehi rasa kemurnian katrisnan marang karangan kembang iku. Kondang nalika Dina Valentine ing Antofagasta  Puente Alto  Santiago de Chile  Valparaíso  Viña del Mar, tansah dadi cara kang cocok kanggo ngucapne "Aku Tresna Sliramu". Vas sing mewah ndadekne latar mburi sing nyolok marang buket kembang kang indah iki. Ungkapna pernyataan sing elegan lan bergairah nganggo mawar abang.
Informasi