Pangiriman kembang seger kang cepet in Chile. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Santiago de Chile lan 27 kuta ing Chile

Pengunjung ing Cile isa cepet ngerti yen deweke kudu nguwehi kembang hadiah kanggo etika marang sing duwe omah, nanging ora oleh nguwehi kembang ireng utawa ungu merga werna iku nglambangne kepaten. Antarane kuta-kuta ing Cile mulai saka La Serena lan Copiapo, ana gurun sing isine kembang, sing saben saperangan tahun efek El Nino ndadekne padang pasir dadi oasis sing akeh kembange. Ibukota Santiago dadi tuan rumah Mercado de Flores, utawa Pasar Kembang sing neng kono iku akeh karangan kembang werna cerah sing nawarne sekilas panguripan taneman asli Cile. Ing tanggal 11 September, Cile ngrayakne kebebasan saka kediktatoran karo ndelehne kembang neng lemah. Iku kanggo mingeti para korban sing ilang utawa dipateni nalika Cile diperintah karo diktator. Paskah dadi perayaan khusus liyane ing Cile, nalika iku kembang-kembang didelehne ing makam wong sing ditresnani.

Buket Misuwur ing Chile


Asli

Asli

12 Lili

Mesem

Mesem

Mawar

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

   
Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

   
Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

   
Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

   
Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

   
Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

   

Tawaran Khusus: Rangkul

Mawar abang wis suwe dihubungne karo trisna lan gairah, lan karangan kembang iki isa ngungkapne kahanan iku kanthi cocok. Mekare mawar abang indah banget, kanggo buket sing awet segere, dene gypsophila putih nguwehi rasa kemurnian katrisnan marang karangan kembang iku. Kondang nalika Dina Valentine ing Antofagasta  Puente Alto  Santiago de Chile  Valparaíso  Viña del Mar, tansah dadi cara kang cocok kanggo ngucapne "Aku Tresna Sliramu". Vas sing mewah ndadekne latar mburi sing nyolok marang buket kembang kang indah iki. Ungkapna pernyataan sing elegan lan bergairah nganggo mawar abang.
Informasi