Pangiriman kembang seger kang cepet in Chile. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Santiago de Chile lan 27 kuta ing Chile

Pengunjung ing Cile isa cepet ngerti yen deweke kudu nguwehi kembang hadiah kanggo etika marang sing duwe omah, nanging ora oleh nguwehi kembang ireng utawa ungu merga werna iku nglambangne kepaten. Antarane kuta-kuta ing Cile mulai saka La Serena lan Copiapo, ana gurun sing isine kembang, sing saben saperangan tahun efek El Nino ndadekne padang pasir dadi oasis sing akeh kembange. Ibukota Santiago dadi tuan rumah Mercado de Flores, utawa Pasar Kembang sing neng kono iku akeh karangan kembang werna cerah sing nawarne sekilas panguripan taneman asli Cile. Ing tanggal 11 September, Cile ngrayakne kebebasan saka kediktatoran karo ndelehne kembang neng lemah. Iku kanggo mingeti para korban sing ilang utawa dipateni nalika Cile diperintah karo diktator. Paskah dadi perayaan khusus liyane ing Cile, nalika iku kembang-kembang didelehne ing makam wong sing ditresnani.

Buket Misuwur ing Chile


Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Melodik

Melodik

24 Mawar

    
Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

    
Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

    
Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

    

Tawaran Khusus: Rangkul

Mawar abang wis suwe dihubungne karo trisna lan gairah, lan karangan kembang iki isa ngungkapne kahanan iku kanthi cocok. Mekare mawar abang indah banget, kanggo buket sing awet segere, dene gypsophila putih nguwehi rasa kemurnian katrisnan marang karangan kembang iku. Kondang nalika Dina Valentine ing Antofagasta  Puente Alto  Santiago de Chile  Valparaíso  Viña del Mar, tansah dadi cara kang cocok kanggo ngucapne "Aku Tresna Sliramu". Vas sing mewah ndadekne latar mburi sing nyolok marang buket kembang kang indah iki. Ungkapna pernyataan sing elegan lan bergairah nganggo mawar abang.
Informasi