Pangiriman kembang seger kang cepet in Chile. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Santiago de Chile lan 27 kuta ing Chile

Pengunjung ing Cile isa cepet ngerti yen deweke kudu nguwehi kembang hadiah kanggo etika marang sing duwe omah, nanging ora oleh nguwehi kembang ireng utawa ungu merga werna iku nglambangne kepaten. Antarane kuta-kuta ing Cile mulai saka La Serena lan Copiapo, ana gurun sing isine kembang, sing saben saperangan tahun efek El Nino ndadekne padang pasir dadi oasis sing akeh kembange. Ibukota Santiago dadi tuan rumah Mercado de Flores, utawa Pasar Kembang sing neng kono iku akeh karangan kembang werna cerah sing nawarne sekilas panguripan taneman asli Cile. Ing tanggal 11 September, Cile ngrayakne kebebasan saka kediktatoran karo ndelehne kembang neng lemah. Iku kanggo mingeti para korban sing ilang utawa dipateni nalika Cile diperintah karo diktator. Paskah dadi perayaan khusus liyane ing Cile, nalika iku kembang-kembang didelehne ing makam wong sing ditresnani.

Buket Misuwur ing Chile


Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

    
Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

    
Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

    
Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

    

Tawaran Khusus: Rangkul

Mawar abang wis suwe dihubungne karo trisna lan gairah, lan karangan kembang iki isa ngungkapne kahanan iku kanthi cocok. Mekare mawar abang indah banget, kanggo buket sing awet segere, dene gypsophila putih nguwehi rasa kemurnian katrisnan marang karangan kembang iku. Kondang nalika Dina Valentine ing Antofagasta  Puente Alto  Santiago de Chile  Valparaíso  Viña del Mar, tansah dadi cara kang cocok kanggo ngucapne "Aku Tresna Sliramu". Vas sing mewah ndadekne latar mburi sing nyolok marang buket kembang kang indah iki. Ungkapna pernyataan sing elegan lan bergairah nganggo mawar abang.
Informasi