Pangiriman kembang seger kang cepet in Chile. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Santiago de Chile lan 28 kuta ing Chile

Pengunjung ing Cile isa cepet ngerti yen deweke kudu nguwehi kembang hadiah kanggo etika marang sing duwe omah, nanging ora oleh nguwehi kembang ireng utawa ungu merga werna iku nglambangne kepaten. Antarane kuta-kuta ing Cile mulai saka La Serena lan Copiapo, ana gurun sing isine kembang, sing saben saperangan tahun efek El Nino ndadekne padang pasir dadi oasis sing akeh kembange. Ibukota Santiago dadi tuan rumah Mercado de Flores, utawa Pasar Kembang sing neng kono iku akeh karangan kembang werna cerah sing nawarne sekilas panguripan taneman asli Cile. Ing tanggal 11 September, Cile ngrayakne kebebasan saka kediktatoran karo ndelehne kembang neng lemah. Iku kanggo mingeti para korban sing ilang utawa dipateni nalika Cile diperintah karo diktator. Paskah dadi perayaan khusus liyane ing Cile, nalika iku kembang-kembang didelehne ing makam wong sing ditresnani.

Buket Misuwur ing Chile


Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Asli

Asli

12 Lili

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

   
Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

   
Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

   
Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

   


Tawaran Khusus: Rangkul

Mawar abang wis suwe dihubungne karo trisna lan gairah, lan karangan kembang iki isa ngungkapne kahanan iku kanthi cocok. Mekare mawar abang indah banget, kanggo buket sing awet segere, dene gypsophila putih nguwehi rasa kemurnian katrisnan marang karangan kembang iku. Kondang nalika Dina Valentine ing Antofagasta, Puente Alto, Santiago de Chile, Valparaíso, Viña del Mar , tansah dadi cara kang cocok kanggo ngucapne "Aku Tresna Sliramu". Vas sing mewah ndadekne latar mburi sing nyolok marang buket kembang kang indah iki. Ungkapna pernyataan sing elegan lan bergairah nganggo mawar abang.
Informasi