Antofagasta Pangiriman Kembang

Antofagasta yaiku kutha pelabuhan sing kebak karo arum wangi saka mlati lan kamperfuli ing mangsa panas. Anyelir mini lan aster kerep ditemokake padha mekrok ing pot-pot kang dicat ayu lan ing kebon dapur cilik, bareng karo saperangan jinis mawar rambat lan hibrida. Mawar uga tansah kondhang kanggo warga kutha, karo kembang matahari kuning gedhe ing mangsa panas.
Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 75.00

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Seksi
USD 103.13

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Pangayoman
USD 117.50

Pangayoman

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Perawatan Ibu
USD 105.00

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Trisno Sing Mbebayani
USD 117.50

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Mikirne Awake Dhewe
USD 75.00

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Prayaan
USD 117.50

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Kepinginan
USD 105.00

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Ora iso lali
USD 75.00

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mesem
USD 75.00

Mesem

Mawar

Nutup Janji
USD 84.38

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Ayo Njupuk Kesempatan
USD 75.00

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kajogo
USD 84.38

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Trisno Ora Kebales
USD 105.00

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 135.00

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kabingungan
USD 117.50

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Kasombongan
USD 105.00

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Joyo
USD 75.00

Joyo

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)