Viña del Mar Pangiriman Kembang

Kutha Vina del Mar bungah duwe taman endah peni sing dadi omah kanggo macem-macem kembang impor lan asli saka daerah kasebut. Lili wangi dadi sawangan umum ing mangsa semi kang anget lan mangsa panas, bareng karo mawar liar lan budhidhaya. Heliconia (gedhang hias) lan tulip uga bisa ditemokake ing taman-taman kutha, bebarengan karo jinis liya kembang sing duwe bonggol utawa umbi.

Seksi
USD 111.21

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Wenehono Aku Eseman
USD 80.88

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Tansah Bebarengan
USD 90.99

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Asli
USD 113.23

Asli

12 Lili

Prayaan
USD 126.71

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Pangayoman
USD 126.71

Pangayoman

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tansah Bebarengan
USD 90.99

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Mikirne Awake Dhewe
USD 80.88

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Alus
USD 113.23

Alus

24 Mawar lan lilac

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ramah
USD 113.23

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Optimis
USD 80.88

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Manis
USD 113.23

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Teguh
USD 90.99

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Trisno Sing Endah
USD 80.88

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Apik-apik
USD 80.88

Apik-apik

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngaku Trisno
USD 80.88

Ngaku Trisno

Mawar

Ayo Njupuk Kesempatan
USD 80.88

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Alus
USD 113.23

Alus

24 Mawar lan lilac

PAWARTAPAWARTAPAWARTA