Pangiriman kembang seger kang cepet in Cina. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Beijing lan 389 kuta ing Cina

Ing wulan Mei, Cina dadi panggonan kang meriah amargo akeh kembang sing mekar ing negara iku. Musim semi brarti wektu metune atusan kembang ing Cina kalebu kembang poppy oriental sing meriah. Wong Cina merhatekne masalah angka, lan iki uga diterapne neng karangan kembang Cina. Akehe kembang neng jero karangan kembang isa dadi pertandha marang perayaan kaya mantenan utawa ungkapan jaluk sepura. Sajerone wulan-wulan musim semi, kuta Shanghai dadi tuan rumah festival kembang internasional sing ora mung nampilne lan adol kembang anggrek Cina sing langka lan indah, nanging uga taneman langka saka liya daerah. Pengunjung uga isa sinau apa peranane kembang ing budaya Cina. Ing ibukota Cina Beijing, kembang kerep digunakne kanggo mingeti wong sing ditresnani kang wis ninggal lan para pahlawan nasional. Sajerone Tahun Baru Imlek, kembang lan hadiah cilik kerep saling diijolne kanggo nyambut kekancan lan kerukunan ing Tahun Baru.

Buket Misuwur ing Cina

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

   
Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Antusias

Antusias

Mawar

   
Bangga

Bangga

12 Mawar

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

   
Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

   
Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

   
Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

   

Tawaran Khusus: Ambung

Butuh ngungkapne perasaan, utawa njaluk sepura? Ora ana pilihan sing luwih apik kajaba rong lusin mawar abang kang paling indah. Cocok banget kanggo ngungkapne yen awakmu trisna banget karo deweke, buket iki uga kena digawe ngucapne "Sepuraku". Ora ana wanita kang tetep nesu yen nyawang 24 mawar abang kang indah mekar. Werna putih saka baby's breath (gypsophila) nambah pesona lan kepolosan marang karangan kembang iki. Pangirimane gampang lan isa dijangkau ing Beijing (北京)   Nanchong (南充市)   Shanghai (上海市)   Tai’an (泰安市)   Zhumadian (驻马店市) . Karangan kembang iku ya wis dilengkapi karo vas.
Informasi