Pangiriman kembang seger kang cepet in Cina. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Beijing lan 389 kuta ing Cina

Ing wulan Mei, Cina dadi panggonan kang meriah amargo akeh kembang sing mekar ing negara iku. Musim semi brarti wektu metune atusan kembang ing Cina kalebu kembang poppy oriental sing meriah. Wong Cina merhatekne masalah angka, lan iki uga diterapne neng karangan kembang Cina. Akehe kembang neng jero karangan kembang isa dadi pertandha marang perayaan kaya mantenan utawa ungkapan jaluk sepura. Sajerone wulan-wulan musim semi, kuta Shanghai dadi tuan rumah festival kembang internasional sing ora mung nampilne lan adol kembang anggrek Cina sing langka lan indah, nanging uga taneman langka saka liya daerah. Pengunjung uga isa sinau apa peranane kembang ing budaya Cina. Ing ibukota Cina Beijing, kembang kerep digunakne kanggo mingeti wong sing ditresnani kang wis ninggal lan para pahlawan nasional. Sajerone Tahun Baru Imlek, kembang lan hadiah cilik kerep saling diijolne kanggo nyambut kekancan lan kerukunan ing Tahun Baru.

Buket Misuwur ing Cina

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Antusias

Antusias

Mawar

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

   
Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Mesem

Mesem

Mawar

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

   
Melodik

Melodik

24 Mawar

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

   
Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

   
Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

   
Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

   

Tawaran Khusus: Ambung

Butuh ngungkapne perasaan, utawa njaluk sepura? Ora ana pilihan sing luwih apik kajaba rong lusin mawar abang kang paling indah. Cocok banget kanggo ngungkapne yen awakmu trisna banget karo deweke, buket iki uga kena digawe ngucapne "Sepuraku". Ora ana wanita kang tetep nesu yen nyawang 24 mawar abang kang indah mekar. Werna putih saka baby's breath (gypsophila) nambah pesona lan kepolosan marang karangan kembang iki. Pangirimane gampang lan isa dijangkau ing Beijing (北京)   Nanchong (南充市)   Shanghai (上海市)   Tai’an (泰安市)   Zhumadian (驻马店市) . Karangan kembang iku ya wis dilengkapi karo vas.
Informasi