Pangiriman kembang seger kang cepet in Cina. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Beijing lan 389 kuta ing Cina

Ing wulan Mei, Cina dadi panggonan kang meriah amargo akeh kembang sing mekar ing negara iku. Musim semi brarti wektu metune atusan kembang ing Cina kalebu kembang poppy oriental sing meriah. Wong Cina merhatekne masalah angka, lan iki uga diterapne neng karangan kembang Cina. Akehe kembang neng jero karangan kembang isa dadi pertandha marang perayaan kaya mantenan utawa ungkapan jaluk sepura. Sajerone wulan-wulan musim semi, kuta Shanghai dadi tuan rumah festival kembang internasional sing ora mung nampilne lan adol kembang anggrek Cina sing langka lan indah, nanging uga taneman langka saka liya daerah. Pengunjung uga isa sinau apa peranane kembang ing budaya Cina. Ing ibukota Cina Beijing, kembang kerep digunakne kanggo mingeti wong sing ditresnani kang wis ninggal lan para pahlawan nasional. Sajerone Tahun Baru Imlek, kembang lan hadiah cilik kerep saling diijolne kanggo nyambut kekancan lan kerukunan ing Tahun Baru.

Buket Misuwur ing Cina

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

    
Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

    
Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

    
Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

    

Tawaran Khusus: Ambung

Butuh ngungkapne perasaan, utawa njaluk sepura? Ora ana pilihan sing luwih apik kajaba rong lusin mawar abang kang paling indah. Cocok banget kanggo ngungkapne yen awakmu trisna banget karo deweke, buket iki uga kena digawe ngucapne "Sepuraku". Ora ana wanita kang tetep nesu yen nyawang 24 mawar abang kang indah mekar. Werna putih saka baby's breath (gypsophila) nambah pesona lan kepolosan marang karangan kembang iki. Pangirimane gampang lan isa dijangkau ing Beijing (北京)   Nanchong (南充市)   Shanghai (上海市)   Tai’an (泰安市)   Zhumadian (驻马店市) . Karangan kembang iku ya wis dilengkapi karo vas.
Informasi