Pangiriman kembang seger kang cepet in Cina. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Beijing lan 389 kuta ing Cina

Ing wulan Mei, Cina dadi panggonan kang meriah amargo akeh kembang sing mekar ing negara iku. Musim semi brarti wektu metune atusan kembang ing Cina kalebu kembang poppy oriental sing meriah. Wong Cina merhatekne masalah angka, lan iki uga diterapne neng karangan kembang Cina. Akehe kembang neng jero karangan kembang isa dadi pertandha marang perayaan kaya mantenan utawa ungkapan jaluk sepura. Sajerone wulan-wulan musim semi, kuta Shanghai dadi tuan rumah festival kembang internasional sing ora mung nampilne lan adol kembang anggrek Cina sing langka lan indah, nanging uga taneman langka saka liya daerah. Pengunjung uga isa sinau apa peranane kembang ing budaya Cina. Ing ibukota Cina Beijing, kembang kerep digunakne kanggo mingeti wong sing ditresnani kang wis ninggal lan para pahlawan nasional. Sajerone Tahun Baru Imlek, kembang lan hadiah cilik kerep saling diijolne kanggo nyambut kekancan lan kerukunan ing Tahun Baru.

Buket Misuwur ing Cina

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

    
Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Enom

Enom

Lili lan mawar

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

    
Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

    
Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

    

Tawaran Khusus: Ambung

Butuh ngungkapne perasaan, utawa njaluk sepura? Ora ana pilihan sing luwih apik kajaba rong lusin mawar abang kang paling indah. Cocok banget kanggo ngungkapne yen awakmu trisna banget karo deweke, buket iki uga kena digawe ngucapne "Sepuraku". Ora ana wanita kang tetep nesu yen nyawang 24 mawar abang kang indah mekar. Werna putih saka baby's breath (gypsophila) nambah pesona lan kepolosan marang karangan kembang iki. Pangirimane gampang lan isa dijangkau ing Beijing (北京)   Nanchong (南充市)   Shanghai (上海市)   Tai’an (泰安市)   Zhumadian (驻马店市) . Karangan kembang iku ya wis dilengkapi karo vas.
Informasi