Pangiriman kembang seger kang cepet in Cina. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Beijing lan 389 kuta ing Cina

Ing wulan Mei, Cina dadi panggonan kang meriah amargo akeh kembang sing mekar ing negara iku. Musim semi brarti wektu metune atusan kembang ing Cina kalebu kembang poppy oriental sing meriah. Wong Cina merhatekne masalah angka, lan iki uga diterapne neng karangan kembang Cina. Akehe kembang neng jero karangan kembang isa dadi pertandha marang perayaan kaya mantenan utawa ungkapan jaluk sepura. Sajerone wulan-wulan musim semi, kuta Shanghai dadi tuan rumah festival kembang internasional sing ora mung nampilne lan adol kembang anggrek Cina sing langka lan indah, nanging uga taneman langka saka liya daerah. Pengunjung uga isa sinau apa peranane kembang ing budaya Cina. Ing ibukota Cina Beijing, kembang kerep digunakne kanggo mingeti wong sing ditresnani kang wis ninggal lan para pahlawan nasional. Sajerone Tahun Baru Imlek, kembang lan hadiah cilik kerep saling diijolne kanggo nyambut kekancan lan kerukunan ing Tahun Baru.

Buket Misuwur ing Cina

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Salam

Salam

24 Mawar

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

    
Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

    
Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

    
Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Ambung

Butuh ngungkapne perasaan, utawa njaluk sepura? Ora ana pilihan sing luwih apik kajaba rong lusin mawar abang kang paling indah. Cocok banget kanggo ngungkapne yen awakmu trisna banget karo deweke, buket iki uga kena digawe ngucapne "Sepuraku". Ora ana wanita kang tetep nesu yen nyawang 24 mawar abang kang indah mekar. Werna putih saka baby's breath (gypsophila) nambah pesona lan kepolosan marang karangan kembang iki. Pangirimane gampang lan isa dijangkau ing Beijing (北京)   Nanchong (南充市)   Shanghai (上海市)   Tai’an (泰安市)   Zhumadian (驻马店市) . Karangan kembang iku ya wis dilengkapi karo vas.
Informasi