Pangiriman kembang seger kang cepet in Cina. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Beijing lan 407 kuta ing Cina

Ing wulan Mei, Cina dadi panggonan kang meriah amargo akeh kembang sing mekar ing negara iku. Musim semi brarti wektu metune atusan kembang ing Cina kalebu kembang poppy oriental sing meriah. Wong Cina merhatekne masalah angka, lan iki uga diterapne neng karangan kembang Cina. Akehe kembang neng jero karangan kembang isa dadi pertandha marang perayaan kaya mantenan utawa ungkapan jaluk sepura. Sajerone wulan-wulan musim semi, kuta Shanghai dadi tuan rumah festival kembang internasional sing ora mung nampilne lan adol kembang anggrek Cina sing langka lan indah, nanging uga taneman langka saka liya daerah. Pengunjung uga isa sinau apa peranane kembang ing budaya Cina. Ing ibukota Cina Beijing, kembang kerep digunakne kanggo mingeti wong sing ditresnani kang wis ninggal lan para pahlawan nasional. Sajerone Tahun Baru Imlek, kembang lan hadiah cilik kerep saling diijolne kanggo nyambut kekancan lan kerukunan ing Tahun Baru.

Buket Misuwur ing Cina

Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku:Pilihen kuta kanggo munculne regane buket iku


Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

   
Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

   
Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

   
Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

   
Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

   
Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

   


Tawaran Khusus: Ambung

Butuh ngungkapne perasaan, utawa njaluk sepura? Ora ana pilihan sing luwih apik kajaba rong lusin mawar abang kang paling indah. Cocok banget kanggo ngungkapne yen awakmu trisna banget karo deweke, buket iki uga kena digawe ngucapne "Sepuraku". Ora ana wanita kang tetep nesu yen nyawang 24 mawar abang kang indah mekar. Werna putih saka baby's breath (gypsophila) nambah pesona lan kepolosan marang karangan kembang iki. Pangirimane gampang lan isa dijangkau ing Beijing (北京), Guangzhou (广州市), Shanghai (上海市), Shenzhen (深圳市), Tianjin (天津市) . Karangan kembang iku ya wis dilengkapi karo vas.
Informasi